Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Witaj Haniu :multi: Słuchaj! A może zamiast lekarzować to wzięłabyś się za handel złomem? Ponoć jest popłatny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Haniu :multi: Słuchaj! A może zamiast lekarzować to wzięłabyś się za handel złomem? Ponoć jest popłatny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Zrobię tak kiedy przejdę na emerturę . To będzie stan wyższej konieczności. Wiem, ile będzie moja emerytura wynosiła wg nowych przeliczników :diabloti: No, chyba, że moja wnuczka Vectra sfinansuje moją starość :p Quote
Vectra Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Babciu wczoraj zostałaś babcią ,a dziś już jestes nawet prababcią :multi: :multi: [quote name='HankaRupczewska'] No, chyba, że moja wnuczka Vectra sfinansuje moją starość :p [/QUOTE] Na mnie zawsze możesz liczyć :cool3: :cool3: otworzymy mega-shrota :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 :p Jestem prabacią pospieszną :p Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Zrobię tak kiedy przejdę na emerturę . To będzie stan wyższej konieczności. Wiem, ile będzie moja emerytura wynosiła wg nowych przeliczników :diabloti: No, chyba, że moja wnuczka Vectra sfinansuje moją starość :p[/quote] Jakbyś potrzebowała za kilka lat więcej egzemplarzy szrotowych to Ci kilka dorzucę :evil_lol: [quote name='Vectra']Babciu wczoraj zostałaś babcią ,a dziś już jestes nawet prababcią :multi: :multi: Na mnie zawsze możesz liczyć :cool3: :cool3: otworzymy mega-shrota :evil_lol:[/quote] No widzisz Haniu :p Sama nie zostaniesz :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Cześć Haniu ze wspaniałymi planami na przyszłość :loveu: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 I dlatego włąśnie , że zapewnia mi tak optymistyczną przyszłość , KOCHAM MÓJ KRAJ OPIEKUŃCZY :multi: Dzień dobry Waszko . Jak się czujesz w sobotni poranek ? :cool3: Wszakże wczoraj był piątek :evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype]Witaj Haniu[/FONT][/I]![/SIZE] Co ja słyszę :crazyeye: przekwalifikowujesz się?:crazyeye: I rodzina powiększa Ci się w zawrotnym tempie:crazyeye: Chyba będziesz musiała zmienić zdanie co do domku :hmmmm: :niewiem: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='aga1215'][SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype]Witaj Haniu[/FONT][/I]![/SIZE] Co ja słyszę :crazyeye: przekwalifikowujesz się?:crazyeye: I rodzina powiększa Ci się w zawrotnym tempie:crazyeye: Chyba będziesz musiała zmienić zdanie co do domku :hmmmm: :niewiem:[/quote] I wtedy przyda mi się łopata, którą chcesz mi podarować ! :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy ty już posprzatałaś ? :diabloti: I ugotowałaś obiad dla synka ? :diabloti: Czy sa aktualne gazety dla Cezarego ? :diabloti: A nawet , jeżeli to wszystko zrobiłaś - to i tak jesteś DO NICZEGO :diabloti: No to pa kochanie :loveu: Twoja ukochana tesciowa :p[/quote][B][I]:multi:nie posprzatałam . :pobiadu jeszcze nie mam :pCezary czyta tylko nieaktualne:evil_lol: :multi:hurrra czyli nie jestem do niczego bo siem tak opierdzielam jak moja koffana:angryy:teściowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B] Quote
aga1215 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']I wtedy przyda mi się łopata, którą chcesz mi podarować ! :multi: :multi: :multi:[/quote] o,o - właśnie :multi: :multi: :multi: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:multi:nie posprzatałam .[/I][/B] [I][B]:pobiadu jeszcze nie mam[/B][/I] [I][B]:pCezary czyta tylko nieaktualne:evil_lol:[/B][/I] [I][B]:multi:hurrra czyli nie jestem do niczego bo siem tak opierdzielam jak moja koffana:angryy:teściowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [/quote] Akurat :diabloti: :diabloti: :diabloti: To Ty się opierdzielasz :niedowia: - ja mam migrenę. :mdrmed: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Akurat :diabloti: :diabloti: :diabloti: To Ty się opierdzielasz :niedowia: - ja mam migrenę. :mdrmed:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::mdleje:Umarłam :megagrin::megagrin::megagrin: Właśnie 5 minut temu ze zbolałą miną to samo powiedziałam Karolowi i dodałam żeby posprzątał :grins: Popatrzył się dziwnie ale odkurzacz słyszę :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Przepraszam na chwilę . Idę robić te franc-placki :angryy: Quote
Mi. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [B][I]Cześć Haniu!:loveu: Czy coś się zmienilo gdy mnie nie bylo?:confused:[/I][/B] Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='*luthien*'][B][I]Cześć Haniu!:loveu: Czy coś się zmienilo gdy mnie nie bylo?:confused:[/I][/B][/quote] Tak.... Weszka i ja to małżeństwo a Hania to nasza córka i ciotka Sabinki która z kolei jest moją siostrą:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Do tego Pika jest moją babcią ( ale to juz było) tylko nadal nie wiemy który to stary/nowy dziadek :roll: Teraz już wiesz co się zmieniło ? :diabloti: Quote
Mi. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Pysia']Tak.... Weszka i ja to małżeństwo a Hania to nasza córka i ciotka Sabinki która z kolei jest moją siostrą:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Do tego Pika jest moją babcią ( ale to juz było) tylko nadal nie wiemy który to stary/nowy dziadek :roll: Teraz już wiesz co się zmieniło ? :diabloti:[/quote] [B][I]tak... po 20 przeczytaniu nawet rozumiem choc jeszcze nie do konca:evil_lol:[/I][/B] Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='*luthien*'][B][I]tak... po 20 przeczytaniu nawet rozumiem choc jeszcze nie do konca:evil_lol:[/I][/B][/quote] No to mi wychodzi ze blondynką nie jesteś bo ja to napisałam i nie rozumiem ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry Waszko . Jak się czujesz w sobotni poranek ? :cool3: Wszakże wczoraj był piątek :evil_lol:[/quote] Dzień Dbory :p powoli dochodzę... niestety tylko do siebie :placz: :evil_lol: PYSIA :crazyeye: ja wszędzie czytam, że TY mnie wrabiasz w jakieś małżeństwa czy co??? :crazyeye: kochana - ja jestem TRENDY/Jezzy/cool i wogóle i jestem SINGLEM :grins: :diabloti: Quote
Mi. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Pysia']No to mi wychodzi ze blondynką nie jesteś bo ja to napisałam i nie rozumiem ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][I]jestem szatanką:p[/I][/B] Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='malawaszka']Dzień Dbory :p powoli dochodzę... niestety tylko do siebie :placz: :evil_lol: PYSIA :crazyeye: ja wszędzie czytam, że TY mnie wrabiasz w jakieś małżeństwa czy co??? :crazyeye: kochana - ja jestem TRENDY/Jezzy/cool i wogóle i jestem SINGLEM :grins: :diabloti:[/quote] E tam piszesz bzdury kochana :diabloti: Oświadczyłam Ci się wieki temu a Ty mi nie odmówiłaś więc juz po zawodach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Produkcja franc-placków postępuje : [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/232/8e05854d8741942c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/240/79a0a7ae4b919aba.jpg[/IMG][/URL] Ja MAM MIGRENĘ :cool1: :cool1: :cool1: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/232/e60367015a503315.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/195/4debb267916c9659.jpg[/IMG][/URL] C.d.n. Czy chcecie - czy nie :lol: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [B]Pysiu[/B] - weź, kobieto, nie przekłamuj sytuacji :cool1: Wyrugowałaś z rodziny Magę i Vectrę. I Alę. I mojego synaka Pana Rydzewskiego :diabloti: Ale i tak Cię kocham :evil_lol: [B]Malawaszka [/B]- wychodzi, żeś nie taki znowu singiel :cool3: I gdzie jezzy ??? :evil_lol: [B]Lutheienku[/B] - nie orzejmuj się . KIEDYŚ zrozumiesz.. :evil_lol: :loveu: [B]Gosiu[/B] - pokażę Ci za niedługo te franc-placki :p Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images2.fotosik.pl/232/8e05854d8741942c.jpg[/IMG][/URL] lustereczko powiedz przecie czyje francplacki sąnajlepszenaświecie :p Quote
Recommended Posts