Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dobrze Alu. Ale pod jednym warunkie. ŻADNYCH MĘŻCZYZN ! Żadnych !!! Oni wszystko dezorganizują. I są autorytatywni zbyt . Jeżeli trzeba coś męskiego wykonać - to ROBIĆ szybko, sprawnie - i WON !!!! :cool3:[/quote]:p[I]tak jest .....Cezary pójdzie do pracy a Kuba do szkoły .....Ozzulec .....Ozzulec będzie spał;)[/I] Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [IMG]http://images3.fotosik.pl/130/8cccb73f4dc8b056.jpg[/IMG] Jaka paszcza :evil_lol: Na co on sie tak... :lol: Quote
Hanna R. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='mmbbaj'][B]Hania nie będzie miała czasu![SIZE=4][COLOR=red] Ona będzie tak sprzątać do wigilii[/COLOR][/SIZE] :evil_lol: [/B][/quote] No wiesz !!!! :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Tu już chyba przesadziłaś ! Ja zorganizowana jestem. Yyyyyy - a właściwie - BYWAM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [I][B]:crazyeye: O rany:crazyeye:[/B][/I] [IMG]http://images3.fotosik.pl/130/8cccb73f4dc8b056.jpg[/IMG] Quote
Hanna R. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*'][I][B]:crazyeye: O rany:crazyeye:[/B][/I] [IMG]http://images3.fotosik.pl/130/8cccb73f4dc8b056.jpg[/IMG][/quote] Co rany ???? :lol: :lol: :lol: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Co rany ???? :lol: :lol: :lol:[/quote][B][I] On nie ma żadnej rany:evil_lol: [/I][/B] Quote
PIKA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No wiesz !!!! :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Tu już chyba przesadziłaś ! Ja zorganizowana jestem. Yyyyyy - a właściwie - BYWAM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] No jak bedziesz tak zasuwać jak widzę to i do Wielkanowcy Ci zejdzie :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='PIKA']No jak bedziesz tak zasuwać jak widzę to i do Wielkanowcy Ci zejdzie :evil_lol:[/quote] Ja NAPRAWDĘ nie wiem, dlaczego Wy we mnie nie wierzycie ? :roll: :roll: :roll: Quote
PIKA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ja NAPRAWDĘ nie wiem, dlaczego Wy we mnie nie wierzycie ? :roll: :roll: :roll:[/quote] Alez wierzymy Haniu :lol: ...................Że z nami wreszcie na dogo posiedzisz :roflt: Quote
malawaszka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 noo ja też nie wiem - Hania pewnie już ma posprzątane - jedną ręką pisze, drugą sprząta i gotowe :p Quote
Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][B][COLOR=red]Aga i Pika[/COLOR][/B] - Bo mi się nie chce nic robić. :p I w bluzeczce w zieloną kratę siedzę przed komputerem. I się obijam. :roll:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: i słusznie wkońcu są wakacjie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: witaj Haniu Quote
Hanna R. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='malawaszka']noo ja też nie wiem - Hania pewnie już ma posprzątane - jedną ręką pisze, drugą sprząta i gotowe :p[/quote] Tak, tak ! Ja jestem wielofunkcyjna. Tylko coś mi ostatnio funkcja sprzątania i gotowania słabiej chodzi :evil_lol: Teraz jadę kupić se stół do kuchni. I krzesła. Niestety - nie jadę sama :cool1: Będę więc musiała skorzystać z funkcji " łagodna perswazja " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - daj Boże, żeby ona była sprawna ! :cool3: Quote
aga1215 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='PIKA']sama nie musisz robić :evil_lol: corke masz :eviltong: i TZ-ta :eviltong:[/quote] [CENTER][IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Text%20pl/912.gif[/IMG][/CENTER] o, to, to, właśnie, Pika dobrze prawi :multi: ASIA robi śliczne fotki [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Goodies/bighug.gif[/IMG] Haniu - sie nie przejmuj, u nas remont (rozbudowa) trwały :hmmmm: cuś kole 10 latek - a Ty jaki długi masz urlop??? ;) :evil_lol: [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Text%20pl/311.gif[/IMG]:buzi: Quote
malawaszka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Teraz jadę kupić se stół do kuchni. I krzesła. Niestety - nie jadę sama :cool1: Będę więc musiała skorzystać z funkcji " łagodna perswazja " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - daj Boże, żeby ona była sprawna ! :cool3:[/quote] :kciuki: i czekamy na fotki slicznego stolika :multi: Quote
asher Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']I które to dobro muszę: a - wytrzeć b - wypolerować c - uprać d - umieścić w miejcach wybranych e - ze trzy razy zmienić miejsce wybrane na lepsze f - wrócić do tego miejsca pierwotnie wybranego[/quote] Obawiam się, że po odbębnieniu punktów d, e i f dobra znów będa wymagały wykonania punktów a, b i c :evil_lol: [quote name='malawaszka']:kciuki: i czekamy na fotki slicznego stolika :multi:[/quote] O tak! :sweetCyb: I krzeselek też! :sweetCyb: Bo juz dawno żadnymi nowymi meblami sie nie zachwycałam :cool1: :evil_lol: Quote
Alka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Cześc Haniu ! I jak ? Udany zakup? :p sądzę ,że zobaczymy wkrótce fotki ... Quote
PIKA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Alka'] I jak ? Udany zakup? :p [B]sądzę ,że zobaczymy wkrótce fotki[/B] ...[/quote] nooo chaupki po remocie :evil_lol: i nowych kuchennych mebelków :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [B]Haniu [/B]- gdzieś po ten stół pojechała?????????????? :niewiem: Quote
Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='aga1215'][B]Haniu [/B]- gdzieś po ten stół pojechała?????????????? :niewiem:[/QUOTE] Hania pojechała do lasu drzewo wybierać na stół :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Vectra']Hania pojechała do lasu drzewo wybierać na stół :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] acha!!! hop, hop, Haniu!!!! Quote
PIKA Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Haniu no i co z tym drzewem... stołem znaczy się ? :razz: A moze jej się za mocny tryb perswazji właczyl :evil_lol: i ją zamkneli za awantury rodzinne :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='PIKA']Haniu no i co z tym drzewem... stołem znaczy się ? :razz: A moze jej się za mocny tryb perswazji właczyl :evil_lol: i ją zamkneli za awantury rodzinne :evil_lol:[/quote] :turn-l::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Hanna R. Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Uch :angryy: :angryy: :angryy: Wczoraj WSZYSTKIE tryby nie zatrybiły :angryy: :angryy: :angryy: Każde miało inne zdanie tzn ja i mój mąż ) Kupiliśmy stół, który przyjedzie we wtorek lub środę. A po krzesła jedziemy zaraz teraz ... :grab: Może się nie pozabijamy ??? Jak myślicie ??? :cool3: Mężczyźni WSZYSCY są do dupy . W OKRESACH REMONTÓW . :p Quote
beria Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Uch :angryy: :angryy: :angryy: Wczoraj WSZYSTKIE tryby nie zatrybiły :angryy: :angryy: :angryy: Każde miało inne zdanie tzn ja i mój mąż ) Kupiliśmy stół, który przyjedzie we wtorek lub środę. A po krzesła jedziemy zaraz teraz ... :grab: Może się nie pozabijamy ??? Jak myślicie ??? :cool3: Mężczyźni WSZYSCY są do dupy . W OKRESACH REMONTÓW . :p[/QUOTE] Ja staram się wmówić TZtowi, że ten mebelek (który mnie się najbardziej podoba) wybrał on :razz: Wystarczy, że na chwilę oko zawiesi, na tym, co mnie się podoba, zaraz chwalę go za doskonały gust, podziwiam jego sokoli wzrok, którym wśród setek innych mebelków wypatrzył te najpiękniejsze, mówię jakiego świetnego wyboru dokonał, zgadzam się z nim w pełni itd :razz: TZ puszy się z dumy, a potem opowiada wszystkim, że to on sam wybierał :evil_lol: :evil_lol: To sprawdza się też do tapet, farb, kafelków itd :p Quote
Maga100 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [B]hahaha, a mi łagodna perswazja nie wychodzi i zawsze kończy się dość głosną dyskusją na środku sklepu o tym, ze wprawdzie de gustibus...etc,. ale gustu to on nie ma! :evil_lol: :evil_lol: [/B] Quote
Recommended Posts