Hanna R. Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='Maga100'][B]Ja mam podobnie jak Pagaj, ja nie gotuję, ja wynoszę ugotowane od innych 8-) [/B] [B]Ja nie cierpię gotować, i to się nie zmienia przez lata :placz:[/B][/quote] [B]Ja TEŻ NIE CIERPIĘ GOTOWAĆ. Ale moje niecierpienie niestety, nie ma tu nic do rzeczy ... Wszystko do czasu. Kiedyś zbierało się łupy , teraz trzeba dać się łupić innym ... :roll: :roll: :roll: [/B] Quote
00000 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][B]A czy łupami dzielisz się z Pagajkiem ??? 8-) [/B][/QUOTE] Oczywiście, że się dzieliłam - no co ty - kilka godzin przed północą trzeba było go przekupić, żeby, jak się odezwie, po ludzku gadał!! ;) ;) ;) Maga - to się pasożytnictwo nazywa... ;) ;) ;) Quote
Maga100 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Pagaj'] Maga - to się pasożytnictwo nazywa... ;) ;) ;)[/quote] [B]E tam, nie znasz się. To się nazywa UMIEJĘTNOŚĆ BRANIA BEZ ZAŻENOWANIA 8-) [/B] Quote
00000 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Maga100'][B]E tam, nie znasz się. To się nazywa UMIEJĘTNOŚĆ BRANIA BEZ ZAŻENOWANIA 8-) [/B][/quote] Hłehłehłehłehłe..... :cunao: Pasożyt - tylko ładniej.... :cunao: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][B]Dziewczyny, ja NIE UMIEM INACZJ lepic pierogów ... I takie dziwolągi mam od zawsze. Takie dziwolagi robi też Aśka, takie robiła moja Mama. Dla nas to ZWYCZAJNE pierogi ![/B] :bigok: [IMG]http://img503.imageshack.us/img503/5166/zz133cb.jpg[/IMG] [B][SIZE=4]A żebyście wiedziały, jak ja NIENAWIDZĘ robić pierogów ... :vamp: :vamp: :vamp: [/SIZE][/B][/quote] [SIZE=4][COLOR=red][B]zwyczajne, czy nie, wyglądają przepysznie[/B][/COLOR][/SIZE] ;-) Quote
Hanna R. Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='Daga_i_Oskar'][SIZE=4][COLOR=red][B]zwyczajne, czy nie, wyglądają przepysznie[/B][/COLOR][/SIZE] ;-)[/quote] [B]Dagusiu, kochanie - jeżeli Twoja Mama nie przestała tak wyświecać podłogi[/B] :vamp: [B]to ja z tobą nie gadam[/B] :shiny: :shiny: :shiny: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][B]Dagusiu, kochanie - jeżeli Twoja Mama nie przestała tak wyświecać podłogi[/B] :vamp: [B]to ja z tobą nie gadam[/B] :shiny: :shiny: :shiny:[/quote] a tam od razu gadać przestaniesz? Mam dzisiaj w pracy, a mnie się nie chce "wyświecać" dzis podlogi, wiec dzisiaj ze mna porozmawiaj. Jutro pewnie będzie bila po oczach to zrobię zdjęcie hahah Quote
Hanna R. Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='Daga_i_Oskar']Jutro pewnie będzie bila po oczach to zrobię zdjęcie hahah[/quote] [B][SIZE=3]No NIEEEE. TY MNIE ZABIJASZ !!!! [/SIZE][/B] Quote
PIKA Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][B]To dobrze, że ktoś tak jeszcze lepi - bo czułysmy się z Aśką osamotnione. 8-) [/B] [B][SIZE=6][SIZE=2]Nie chce Ci się ???[/SIZE] Życie jest piękne !!![/SIZE][/B] [/quote] [B][SIZE=6]i Krótkie ......... i dlatego szkoda go marnowac na lepienie pierogów[/SIZE][/B] 8-) Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Mniammmmmmmmm ale mniamniuśne pierożki :facelick: / a ja uwielbiam jeść , ale nie nawidzę robić pierogów :nonono2: / Quote
Hanna R. Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='PIKA'][B][SIZE=6]i Krótkie ......... i dlatego szkoda go marnowac na lepienie pierogów[/SIZE][/B] 8-)[/quote] [B][SIZE=5][COLOR=red]Piko, Piko, od nowego roku zacznę stosować się do Twoich zasad.[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=5][COLOR=red][B]Nie wiem, czy moja rodzina będzie zadowolona. ALE JA - NAPEWNO TAK !!![/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Hanna R. Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Mniammmmmmmmm ale mniamniuśne pierożki :facelick: / a ja uwielbiam jeść , ale nie nawidzę robić pierogów :nonono2: /[/quote] [B]Alu, nie jesteś w tym osamotniona ![/B] :bigok: Quote
aga1215 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][B]Alu, nie jesteś w tym osamotniona ![/B] :bigok:[/quote] :oops: a ja tam [COLOR=red]lubię robić pierogi[/COLOR] - mnie to idzie szybko ( :hmmmm:) - i lubię je jeść!!! Podobno dobre wychodzą, bo mam takich znajomych co sobie życzą, abym je przygotowała na imieniny :oops: :niewiem: :hmmmm: Jak robię, to od razu "dla pułku" - mrożę i mam na wtedy, gdy nie mam czasu gotować:haha: Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='aga1215']:oops: a ja tam [COLOR=red]lubię robić pierogi[/COLOR] - mnie to idzie szybko ( :hmmmm:) - i lubię je jeść!!! Podobno dobre wychodzą, bo mam takich znajomych co sobie życzą, abym je przygotowała na imieniny :oops: :niewiem: :hmmmm: Jak robię, to od razu "dla pułku" - mrożę i mam na wtedy, gdy nie mam czasu gotować:haha:[/quote]pomalutku się zaczynam zastanawiać czy warto jechać na urlop nad morze czy ruszyć w innym kierunku ......;-) ,Nad morzem nie ma dobrych pierogów oprócz Sajgonek :sg168: Quote
aga1215 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']pomalutku się zaczynam zastanawiać czy warto jechać na urlop nad morze czy ruszyć w innym kierunku ......;-) ,Nad morzem nie ma dobrych pierogów oprócz Sajgonek :sg168:[/quote] to Ty na urlop jeździsz jeść??? :-o :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='aga1215']to Ty na urlop jeździsz jeść??? :-o :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]no wiesz to że płacę klimatyczne to nie znaczy że już posiłków ni spożywam / samym powietrzem nie da się przeżyć ;-) chyba że na Śląsku / Quote
aga1215 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']no wiesz to że płacę klimatyczne to nie znaczy że już posiłków ni spożywam / samym powietrzem nie da się przeżyć ;-) chyba że na Śląsku /[/quote] czyli atrakcyjność wywczasów zależy od wyżerki? ;-) :drinka: Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='aga1215']czyli atrakcyjność wywczasów zależy od wyżerki? ;-) :drinka:[/quote]NIE NIE NIE , ale to też doliczam do atrakcyjności , bo jadam w różnych miejscach i NIE gotuwam na wywczasach / a jeść lubię :sg168: / Quote
PIKA Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][B][SIZE=5][COLOR=red]Piko, Piko, od nowego roku zacznę stosować się do Twoich zasad.[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=5][COLOR=red][B]Nie wiem, czy moja rodzina będzie zadowolona. ALE JA - NAPEWNO TAK !!![/B][/COLOR][/SIZE][/quote] :o to ile razy w tygodniu Ty lepisz pierogi? :o Quote
Hanna R. Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='PIKA']:o to ile razy w tygodniu Ty lepisz pierogi? :o[/quote] [B][SIZE=3]PIKA :grins: :grins: :grins: Ale TO NIE JA[/SIZE][/B] :haha: :haha: :haha: [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/3769/zz89wl.jpg[/IMG] [B][SIZE=3]Ja NIENAWIDZĘ lepić pierogów ![/SIZE][/B] [B]Co nie znaczy, że ich nie lepię [/B] :vamp: Quote
dbsst Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 oo jaki masz super sprzet do lepienia pierogow Hania a gdzie takie cuuuuudenko mozna nabyc 8) Quote
Maga100 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [B]A ja właśnie jem pierogi zrobione przez teściową (moją teściową, nie Leona :lol: ) i właśnie patrzę, że też mają takie brzegi jak te twoje, Haniu :-o [/B] Quote
PIKA Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='dbsst']oo jaki masz super sprzet do lepienia pierogow Hania a gdzie takie cuuuuudenko mozna nabyc 8)[/quote] Chyba trza se samem zrobić :oops: Quote
Gosiek Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Haniu ale masz dobrze - nie dość że córa niesamowicie zdolna w malarstwie to na dokładkę i pomocna w kuchni :cool2: A ja jutro sama bedę pierożki robiła - dziś kapuche ugotowałam i już mam połowę roboty za sobą.... Quote
asher Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Haniu, czy mnie się zdaje, czy obiecałas zdradzic tejemnicę tych cudaśnych pierogów? :nonono2: Quote
Recommended Posts