Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ile dokładnie mają nie wiem. Jedzą samodzielnie myślę, że około 8 - 9 tygodni. Zdjęcia bedą nowe, już zrobiłam psiaczki wyszły na nich słodko musi sie w nich ktoś zakochać. Jeszcze z tydzień mogą u mnie być ale co potem?

Posted

Dzwoniła pani w sprawie adopcji Dżekiego. Wszystko wspaniale do momentu jak powiedziała, że poprzedni piesek odszedł jakieś 3 tygodnie temu na jakąś wirusówkę, oczywiście był leczony ale nie dali rady. I tu zaczynają się schody wet. powiedział, że jak zdezynfekują mieszkanie to można wziąść innego pieska. Zdezynfekowali jakimś środkiem ze szpitala ale moim zdaniem to za mało. Psy są jeszcze nie szczepione. Ktoś wie ile czasu od szczepionki można oddać w takie miejsce malucha i czy wogóle? Pani chce poczekać ile to będzie konieczne, ale przeciez nie pół roku. Co o tym myslicie?

Posted

Dziewczyny trzymać kciuki, jak wszystko pójdzie dobrze to szczeniaki mają domy jeden w Katowicach a drugi w Zabrzu ale to jeszcze nic pewnego bo nie było wizyty przedadopcyjnej.

Posted

Szczeniaki juz w nowych domach. Luka teraz ma na imię Daisy a Dżeki to Lucky. Jutro zdam szczególową relację bo dzisiaj nie mam już na nic siły i idę spać:multi::multi::multi::multi:

Posted

A więc obiecana relacja z adopcji. Sunia Luka teraz ma na imię Deisy. Mieszka w Katowicach w bloku, w domku mieszka rodzinka z dwiema córeczkami. Dziewczynki są bardzo grzeczne i podpytywnane co można robić ze szczeniaczkiem udzielały prawidlowych odpowiedzi:lol: czego nie należy robic ze szczeniakiem też wiedziały. Sunia mieszka niedaleko olbrzymiego parku (teren chorzowskiego zoo, wesołe miasteczko) kto zna okolice ten wie o czym mówię. Na Deisy czekało nowe posłanko, obróżka, zabawki oraz karma dla szczeniaków. Na naszej klasie pani zamieszcza jej zdjęcia, dostaje smsy jaka sunia jest grzeczna i wspaniała:loveu:. Tego samego dnia do swojego domu trafil również Dżeki teraz Lucky:loveu: mieszka w Zabrzu-Zalew są tam olbrzymie tereny leśnie gdzie można spacerować. Piesek trafił do państwa z 23 letnią córką, właściwie to ona jes prawną opiekunka psiaka. Panstwo mieli poprzednio shitshu niestety mial jakąs wadę genetyczną i dostal okropnego paraliżu, byl leczony, niestety nie udało sie i piesek musiał zostać uśpiony. Państwo długo dochodzili do siebie po tym zdarzeniu wreszczie po 2 latach zdecydowali się wziąść kolejnego psiaka i wybrali wlaśnie naszego dżekusia. Pani juz do niego mówiła per synuś:lol:. Będzie tam na pewno szczęśliwy. Mam zdjęcia z nowych domków niestety zostawilam aparat w pracy i zdjęcia wkleje dopiero po niedzieli. Jednym słowem jak na razie sielanka. :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ulka - naprawde bardzo sie ciesze ze pieski maja juz domki :) A moglabys mi podac profil na n-k tej nowej pańci suńki? chetnie obejrze zdjecia :loveu: