dysia-u Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [url]http://img141.imageshack.us/img141/7733/23668158.jpg[/url] taki nosek to nie tylko do wąchania ale i do całowania :loveu::loveu::loveu: Quote
eve86 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Witamy niedzielnie :) Fibunia cudowna taka kochana panieneczka pozdrawiamy :loveu: Quote
Doti1986 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy poniedziałkowo przy porannej kawce:loveu: Quote
Juustii Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 witamy ślicznie i przesyłamy buziaki:loveu: Quote
moniczkaa86 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [B][I]Dzięki ![/I][/B] [IMG]http://img231.imageshack.us/img231/5109/usmiechnumerjeden.gif[/IMG] [B][I]Jest tak zimno, pada... Fibka nie chce się ruszać z domu :shake: Niemal na chama ją musiałam wyciągnąć z domu na sika :roll:[/I][/B] [B][/B] [B][I]Ehh odliczamy dni do lata :oops:[/I][/B] Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Czesc sasiadeczki :loveu: U nas tez pada, wiec Coco spi a ja sobie zaraz jakis film wlacze ;) Quote
moniczkaa86 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Nati28']Czesc sasiadeczki :loveu: U nas tez pada, wiec Coco spi a ja sobie zaraz jakis film wlacze ;)[/QUOTE] [B][I]Cześć :cool3:[/I][/B] [B][I]Fibka też śpi, a ja się nudzę :roll:[/I][/B] [quote name='ewa2909']Hej poniedziałkowo:loveu:[/QUOTE] [B][I]Hejka :loveu:[/I][/B] [I][B]Przydały by mi się wczasy, tak ze 2 tygodnie, w ciepłych krajach... :cool1:[/B][/I] [I][B]Może zrobicie zrzutę i wyślecie mnie na wakacje? :evil_lol:[/B][/I] Quote
matiz91 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Każdemu by się przydały takie wakacje :loveu: Pozdrawiamy wieczorkiem ! :evil_lol: Quote
megi82 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 piękne zdjęcia-jak spi wygląda jak maskotka Quote
Yoko2009 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Hej hej sąsiadeczki, ja też przed chwilką Yoko siłą ciągnęłam na spacer:) Quote
moniczkaa86 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='matiz91']Każdemu by się przydały takie wakacje :loveu: Pozdrawiamy wieczorkiem ! :evil_lol:[/QUOTE] [B][I]Ustaw się w kolejce bo kto pierwszy ten lepszy :cool1: [/I][/B] [B][I]Później podam miejsca, gdzie najechętniej bym pojechała :evil_lol: [/I][/B] [B][I]No i oczywiście numer konta :diabloti:[/I][/B] :eviltong: [quote name='megi82']piękne zdjęcia-jak spi wygląda jak maskotka[/QUOTE] [B][I]Pluszak mój kochany :loveu:[/I][/B] [quote name='Yoko2009']Hej hej sąsiadeczki, ja też przed chwilką Yoko siłą ciągnęłam na spacer:)[/QUOTE] [I][B]Cześć :lol:[/B][/I] [B][I]Póki co Fibka śpi, ale jak wstanie to trzeba będzie ją wygonić na ten zimny, ciemny, mokry dwór :shake:[/I][/B] [B][I]Najgorsze, że ja też będę musiała tam iść :placz:[/I][/B] Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='moniczkaa86'] [B][I]Póki co Fibka śpi, ale jak wstanie to trzeba będzie ją wygonić na ten zimny, ciemny, mokry dwór :shake:[/I][/B] [B][I]Najgorsze, że ja też będę musiała tam iść :placz:[/I][/B][/QUOTE] Uwazaj zeby po ciemku nic Fibki nie zjadlo :evil_lol: Quote
karkakarka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 A ja już byłam i teraz tolka padnięta śpi :) Quote
*Jot* Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wpadamy powiedzieć dobry wieczór i już dobranoc :multi: Quote
Doti1986 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu: Quote
FREDZIU Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się wtorkowo, pooglądałam dokładniej foteczki Fibki, i co?:crazyeye: Zawsze pisałam że to sliczna panieneczka, ale ze one są takie podobne to nie zwróciłam uwagi:oops::oops: A tak jest!!!!!!!!!!!!!!1:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jestem pod wrażeniem, jak siostrunie:eviltong:ale Fredzia ma plamkę na nosku bardziej widoczną, tak mi się wydaje:razz: Pozdrawiamy siostrunię:loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy się czwartkowo przy porannej kawusi:loveu: Quote
Recommended Posts