Jump to content
Dogomania

Zakończony! Nie sprzedane fanty można kupić w opcji KT do 24.01. do godz. 22:00 Dołożyłam fanty.Nie przegap okazji - bazarek trwa do 17.01. do godziny 22:00

Recommended Posts

Posted

Lajków dalej nie mam , a chleba takiego chrupiącego bym zjadł mniam mniam, Jota dzisiaj przy niedzieli to i masełka nie żałowała a wczoraj kazała jeść suche bułki  🤣🤣

🤣🤣

• Like 1
Posted
Dnia 5.01.2025 o 12:45, Aldrumka napisał:

Czy poszewka nr 53 jest bardziej żółta czy zielona ?

Bardziej zielona.
Obydwie poszewki są błyszczące i zdjęć oddających kolor nie udało mi się zrobić. Ta brązowa jest bardziej brązowa 🙂 

Posted
Dnia 5.01.2025 o 13:19, Jota67 napisał:

Ale tam ogólnie cudnie u ciebie 😊

Cudne otoczenie,to fakt.Przyjezdzalam z Bydgoszczy do babci na wakacje,zakochałam się w tych widokach🙂Jako dorosła porzuciłam miasto i wylądowałam na Roztoczu.

• Like 1
Posted
Dnia 5.01.2025 o 14:41, guccio napisał:

Cudne otoczenie,to fakt.Przyjezdzalam z Bydgoszczy do babci na wakacje,zakochałam się w tych widokach🙂Jako dorosła porzuciłam miasto i wylądowałam na Roztoczu.

Ja też z miasta na wieś aż....7 km 😂

Posted
Dnia 5.01.2025 o 13:29, mariusz pp napisał:

Lajków dalej nie mam , a chleba takiego chrupiącego bym zjadł mniam mniam, Jota dzisiaj przy niedzieli to i masełka nie żałowała a wczoraj kazała jeść suche bułki  🤣🤣

🤣🤣

No cóż... 😅

Posted
Dnia 5.01.2025 o 15:29, mariusz pp napisał:

Czy na kolację też będzie masełko?

Do tej pory nie mogę rozkminić czy to dawne masło roślinne było zdrowe czy nie?

Bardzo mi smakowało.

Będzie, będzie bo margaryny nie mam.   A teorie są różne na temat co zdrowe, a co nie. Ważne, żeby smakowało 🙂. Moja teoria jest taka, że wszystko co jedzone z umiarem - jest zdrowe.