Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Przedłużony do 03.01.25 do 21:00. My się zimy nie boimy. Zima 2024/2025 do 21.12.2024 do 21:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.12.2024 o 21:12, Jo37 napisał:

A takie użyteczne rzeczy. Mitenki mogą służyć jako ocieplenie rękawiczek.

Ja chętnie kupię w przyszłym miesiącu jeszcze, jeśli bazarek zostanie wznowiony lub przedłużony:) 

• Like 1
Posted
Dnia 18.12.2024 o 06:49, _Aga_ napisał:

Ja chętnie kupię w przyszłym miesiącu jeszcze, jeśli bazarek zostanie wznowiony lub przedłużony:) 

Zapraszam. Będzie przedłużony.

• Like 1
Posted

_Aga_ trzeba było napisać co Ciebie interesuje. Mogło polecieć jedną przesyłką a płatność w styczniu.

Twoje kominy już przekazane Aldrumce.

Posted
Dnia 18.12.2024 o 16:44, Jo37 napisał:

_Aga_ trzeba było napisać co Ciebie interesuje. Mogło polecieć jedną przesyłką a płatność w styczniu.

Twoje kominy już przekazane Aldrumce.

Dziękuję:)

Nie ma problemu, na spokojnie w styczniu zakupię i zapłacę, wysyłka to nie problem ;))

Posted
Dnia 19.12.2024 o 19:05, Besia11 napisał:

Chciałam dopytać o sam komin taki nie ,,drapiący,, najbardziej milusi , który to ?

One dla mnie są nie drapiące. Który Ci się najbardziej podoba. Mam trzy z akrylu i one są dla osób uczulonych na wełnę . Dwa są na bazarku a trzeci mogę dodać.

Posted

30,31 to akryl. Trzeci jest w kolorach ziemi. Podaj mi numer telefonu na PW to Ci wyślę  MMS bo mam kłopot z wygrywaniem zdjęć do komputera.