Nadziejka Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 115 zl przelewam do wiolhelm170 Moja Znajoma Pani Wiesława kotełkowa z Rodzinką kup teraz Dziękuję Kłaniam Serce! mam na koncie 29 zl Num 1 obrus mały św 2 zl Num 2 karta św ręcznie czarowana 2 zl Num 3 zestaw bombek 2 zl 50 gr Num 12 cudo karta św 2 zl 50 gr Num 14 zawieszka św domek 0,20 gr Num 17 bombeczki male 1 zl Num 18 bombeczki male 1 zl Num 19 2 bombki 2 zl 50 gr Num 20 bombeczka 1 zl Num 21 2 bombeczki 1 zl Num 22 duża bombka 1 zl Num 23 mala bomecka 1 zl Num 24 bombka 1 zl Num 26 2 bombecki 0,80 gr Num 28 2 bombecki 0,80 gr Num 29 2 bombecki 0,80 gr Num 30 cudo bombka 1 zl 50 gr Num 31 serweteczka św 1 zl 50 gr Num 32 serweteczka 0,80 gr Num 33 serwetki papierowe 1 zl 50 gr Num 34 karta św 1 zl 20 gr Num 35 karta św 1 zl 50 gr Num 36 karta św duza 1 zl 50 gr mdk8 kup teraz Dziękuję ogromnie mam na koncie Num 39 ksiązka ,,Niania,, 16 zl Małgosia Nadziejkowa kup teraz Num 38 bombki bordowe 5 sztuk jak nowe 5 zl mariusz pp kup teraz mam na koncie 15 zl Dziękuję serce! Num 5 książka ,,PACJENT,, thriller horror 5 zl Num 16 mydelko 100 gram Pani Walewska 6 zl Nesiowata Cegiełki Szczęścia 10 zl Dziękuję Stokrotnie mam na koncie kropka73 Cegiełki Szczęścia 20 zl Dziękuję Stokrotnie mam na koncie Besia11 Cegiełki Szczęścia 20 zl Dziękuję Stokrotnie mam na koncie Dla psiego serduszka Iko 💓 Szanowni Drodzy ten piesinek Iko potrzebuje pomocy Wysylam tylko paczki Poczta Polska Nie wysylam paczek łączonych dla kilku osób naraz kramik potrwa do 6 grudnia do godz 7.00 Zapraszam Dobreduszki Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam serdecznie Num 1 mały obrus świąteczne wzory używany 2 razy stan jak nowy 40 cm na 40 cm cena wywol 1 zl 50 gr kup teraz 2 zl kupila Pani Wieslawa z Rodzinka dziekuje serce! Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam cudeńko! Num 2 karta Świąteczna piękna robiona ręcznie stan nowa cena wywol 1 zl 50 gr kup teraz 2 zl kupila P Wieslawa z Rodzinka dziekuje serca! Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam serdecznie Num 3 bombki piękne dość duże 6 sztuk stan jak nowe cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr kupila P Wieslawa z Rodzinka dziekuje serca! Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam serdecznie pięknie wydana Num 4 księga ,,OSTATNI WYWIAD,, stan idealny okładka twarda str 364 cena wywoł 18 zl kup teraz 22 zl nowa wywol 11 zl kup teraz 13 zl nowa wywol 8 zl kup teraz 10 zl ,,Na trzy dni przed tragiczną śmiercią Lecha Kaczyńskiego, Łukasz Warzecha spotkał się z prezydentem. Rozmowa nigdy nie została dokończona, co nie zmienia faktu, że stanowi najlepszy zapis wizji politycznej tego człowieka. Przedmowę do książki przygotował Jarosław Kaczyński, który wypowiada się na ten temat w następujących słowach: "Mogę powiedzieć jedno - miałem możliwość bardzo smutną redagować ten wywiad. I mogę powiedzieć, że to był jedyny moment po 2010 roku, gdy miałem mocne wrażenie, że obcuję z Leszkiem. Miałem ogromny żal, gdy to skończyłem." Dzięki wydawnictwu The Facto możemy cieszyć się wznowieniem książki "Ostatni wywiad. Lech Kaczyński". Autor spotykał się z ówczesnym prezydentem RP na przełomie marca i kwietnia 2010 roku, a niniejsza publikacja jest tego efektem. Wywiad można by porównać do politycznego testamentu Lecha Kaczyńskiego. Książka pozwala zrozumieć czym dokładnie były prezydent kierował się podejmując decyzje dotyczące naszego kraju. Poznamy działania, jakich się podejmował przed prezydenturą oraz dowiemy się od jak dawna interesował się tym tematem i dlaczego. Publikacja wtajemnicza nas również w kulisy kampanii prezydenckiej, a ponadto przeczytamy o celach polityki historycznej, poglądach Lecha na kwestię rozwiązania WSI, przyczynach przegranych wyborów przez PiS w 2007 roku czy też lewicowej wrażliwości społecznej Prezydenta.,, Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam super pozycję! Num 5 książka ,,PACJENT,, thriller horror ale jaki! stan bardzo dobry str 232 okladka ze skrzydełkami cena wywol 8 zl kup teraz 10 zl nowa wywol 4 zl kup teraz 5 zl kupil mariusz pp dziekuje pieknie! ,,Są pacjenci, przez których w lekarzu budzi się morderca. Trafiłem na takiego na samym początku mojej kariery. Nazywał się Joe i od kilkudziesięciu lat przebywał w odizolowanym skrzydle ponurego szpitala gdzieś w Nowej Anglii. Wszyscy mówili, że to groźny szaleniec, i nawet nie próbowali go leczyć. Personel doradzał mi, żebym trzymał się od niego z daleka. Ale ja wiedziałem lepiej… Przekonany, że jestem w stanie mu pomóc, zacząłem ryzykowną terapię. Tylko czy na pewno kierowała mną troska o pacjenta, czy może raczej zawodowa pycha? Czy byłem dość czujny, aby nie ulec manipulacjom psychopaty? A może Joe był kimś o wiele, wiele gorszym? Gdyby Stephen King napisał moją historię, wyszłaby mu ta książka.,, Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam serdecznie Num 6 książka ,,RESTART ,,s-f dramat stan bardzo dobry str 480 okładka miękka cena wywoł 5 zl kup teraz 6 zl nowa wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr ,,Przed pięciu laty Wren Connolly została postrzelona trzykrotnie w klatkę piersiową. Po 178 minutach powróciła. Jako restart - silniejsza, szybsza, posiadająca możliwość samoleczenia i niemal pozbawiona emocji. Im dłużej Restart pozostaje martwy, tym mniej z człowieka w nim zostaje po powrocie. Wren 178 jest najbardziej martwym Restartem w Republice Teksasu. Ma siedemnaście lat i służy jako żołnierz Korporacji Odnowy i Rozwoju Populacji. Ulubioną stroną pracy Wren jest trenowanie nowych restartów, ale jej ostatni nowicjusz okazuje się najgorszym, z jakim kiedykolwiek miała do czynienia. Callum Reyes 22 jest praktycznie człowiekiem. Ma za słaby refleks, zadaje dużo pytań, a uśmiech stale obecny na twarzy chłopaka doprowadza Wren do szaleństwa. Jednak jest w nim coś, czego nie powinna zignorować. Kiedy Callum odmawia wykonania rozkazu, Wren dostaje ostatnią szansę na utrzymanie go w ryzach inaczej będzie musiała go zlikwidować...,, Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam serdecznie świetna! Num 7 książka ,,Petropolis,, komedia obyczajowa stan nowa str 408 okladka ze skrzydelkami cena wywol 7 zl kup teraz 9 zl nowa wywol 4 zl kup teraz 5 zl ,,Powieść o dorastaniu, w której realizm miesza sie z absurdem, a tragedia z komedią. Tytuł książki zainspirował poemat Osipa Mandelsztama, wielkiego rosyjskiego poety i prozaika, który zmarł na zesłaniu w 1938. Syberia, Azbest II, dawny obóz pracy, później wzorcowe stalinowskie miasto. Piekło na ziemi. Tu dorasta Sasza Goldberg, czarnoskóra dziewczyna o żydowskim nazwisku. Jej ojciec skorzystał z okazji i uciekłwszy do USA, zerwał wszelkie kontakty z rodziną. Saszę wychowuje matka - autorytarna Lubow. Nawet ciąża czternastolatki nie przekreśla jej ambitnych planów wobec córki. Sasza musi zostawić maleńką Nadię i wyjechać do Moskwy, gdzie matka załatwia jej miejsce w znakomitym liceum plastycznym. Ale opuszczenie Azbestu II to dopiero początek jej drogi. Dziewczyna natrafia na ogłoszenie agencji matrymonialnej kojarzącej rosyjsko - amerykańskie pary i postanawia wyruszyć do USA. Czy narzeczony z Arizony spełni jej oczekiwania na lepsze życie? Czy Saszy uda się odnaleźć ojca?,, Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Num 8 słodycze 2 x prince polo małe 4 szt michałki cena 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam bardzo ładny ,wygodny Num 9 breloczek, razem frędzelki plus zawieszka jednak zdj takiego nie znalazlam , więc wstawiam dwa zdj z googla stan nowy idealny cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam Num 10 dzwonek ozdoba ceramika piękny stojący stan nowy z czerwona zawieszką dośc duży cena wywol 6 zl kup teraz 8 zl nowa wywol 5 zl kup teraz 6 zl Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam serdecznie kapitalna Num 11 książka ,,NIEZRÓWNANI,, stan nowa okladka miękka str 336 cena wywol 7 zl kup teraz 9 zl nowa wywol 5 zl kup teraz 6 zl nowa wywol 4 zl kup teraz 5 zl ..Sunset Boulevard najlepiej ogląda się w ciemnych okularach i z grubym portfelem w kieszeni. Jeżeli jakimś cudem dostaniesz się na listę VIP-ów, wejdziesz do najlepszych nocnych klubów w Los Angeles, hedonistycznego nieba dla młodych, stylowych i bogatych. Ale wstępując do tego świata, musisz pamiętać, że już się z niego nie wyrwiesz. Trójka osiemnastolatków, Layla, Aster i Tommy, wchodzi do kręgu wybrańców. Zgłaszają się do konkursu, którego celem jest przyciągnięcie do klubu rozchwytywanych celebrytów, zwłaszcza Madison Brooks, najpopularniejszej młodej gwiazdy z Hollywood. Nagrodą są duże pieniądze. Kiedy już się wydaje, że uśmiechnie się do nich szczęście, okazuje się, że Madison zaginęła. Niezrównani to opowieść w której najpiękniejsze marzenia zmieniają się w koszmar...,, Czytelnik będzie miał duży problem aby się oderwać od fabuły. Autor sprawnie prowadzi historię, rozbudza ciekawość. Czytając "Niezrównani" młody czytający będzie miał szansę odnaleźć bohaterów w podobnym do jego wieku. To może sprawić, że bez problemu utożsami się z nimi i jeszcze bardziej wciągnie się w przedstawianą historię. Powieść rozwija empatię i wrażliwość u nastolatka. Angażując się w losy opisywanych bohaterów, dojrzewający młody człowiek może nauczyć się, w jaki sposób patrzeć na świat i innych ludzi z różnych perspektyw. Młody czytelnik podczas czytania opisywanej powieści może zobaczyć w niej kalkę swoich problemów. To sprawia, że może nie tylko lepiej je zrozumieć, ale również poczuć, że nie jest z nimi sam. Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam cudeńko! Num 12 karta Świąteczkowa piękna w kwadracie stan nowa cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr kupila P Wieslawa z Rodzinka dziekuje! Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam serdecznie Num 13 bomka choineczka biala z zawieszką stan nowa b ładna cena wywol 0,30 gr kup teraz 0 50 gr Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam Num 14 zawieszka św domek z papieru, kolorowy bardzo ladny 1 sztuka stan nowy cena wywol 030 gr kup teraz 0,50 gr nowa kup teraz 0,20 gr kupila Pani Wieslawa z Rodziną dziekuje! Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam polecam Num 15 książka ,,e-den,, stan dobry plus str 178 cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl nowa kup teraz 1 zl ,,Akcja powieści rozgrywa sie w niedalekiej przyszłości, w Paryzu..w czasach kiedy Stany Zjednoczone sie rozpadły, a błękit nieba można zobaczyc na fotografiach..Na czarnym rynku pojawia sie nowy niebiezpieczny narkotyk, dzięki któremu można sie przenieśc bliżej do wirtualnego Edenu..Jedną z oofiar jest córka wpływowego polityka,w której zakochuje sie syn inspektora do spraw kryminalnych ..,, Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam Num 16 mydelko 100 gram Pani Walewska piękny zapach cena wywol 5 zl kup teraz 6 zl kupil mariusz pp dziekuje! Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam polecam Num 17 bombki brązowe i różowe b.ładne średnia wielkosc stan jak nowe 2 sztuki cena wywol 0,80 gr kup teraz 1 zl kupila P Wieslawa z Rodzinka dziekuje! Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam Num 18 bombeczki 2 szt bardzo ładne jak nowe małe cena wywol 0,80 gr kup teraz 1 zl kupila P Wieslawa z Rodziną dziekuje! Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam serdecznie Num 19 bombki 2 sztuki piękne cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr kupila P Wieslawa z Rodzina dziekuje! Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam Num 20 bombeczka duża stan jak nowa cena wywol 0,80 gr kup teraz 1 zl kupila P Wieslawa z Rodzinka dziekuje Quote
Nadziejka Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Polecam śliczne Num 21 bombki maleńkie stan jak nowe 2 sztuki cena wywol 0,80 gr kup teraz 1 zl kupila P Wieslawa z Rodzinka dziekuje! Quote
Nadziejka Posted November 6, 2024 Author Posted November 6, 2024 Polecam cudeńko Num 22 bomka duża błyszcząca cena wywol 0,80 gr kup teraz 1 zl kupila P Wieslawa z Rodzinka dziekuje Quote
Nadziejka Posted November 6, 2024 Author Posted November 6, 2024 Polecam Num 23 mała bombka śliczna cena wywol 0,80 gr kup teraz 1 zl kupila P Wieslawa z Rodzina dziekuje Quote
Nadziejka Posted November 6, 2024 Author Posted November 6, 2024 Polecam cudeńko Num 24 bombeczka jak nowa mała cena wywol 0,80 gr kup teraz 1 zl kupila P Wieslawa z Rodzinka dziekuje Quote
Recommended Posts