elmas Posted August 1, 2024 Author Posted August 1, 2024 Bazarek zakończony. Bardzo dziękuję zarówno za kupowanie, jak i za podrzucanie 🙂 Wkrótce wyślę wszystkie rozliczenia. Quote
Nadziejka Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Dziękuję pięknie serdecznie pozdrawiam a pieniążki za fantuśkowo dzisiaj posłałam 1 Quote
elmas Posted August 5, 2024 Author Posted August 5, 2024 Bardzo dziękuję za wszystkie dotychczasowe wpłaty i nadpłaty 😀 Mam już na koncie przelewy od: agat21, AlfyLS, siostrzeńca katakki i Nadziejki. Zaraz uwzględnię je w poście rozliczeniowym. 1 Quote
elmas Posted August 7, 2024 Author Posted August 7, 2024 Bardzo dziękuję za przelew z nadpłatą od Jo37 - ustaliłyśmy, że zakupione fanty zostaną u mnie do następnego bazarku. Paczki do Nadziejki i AlfyLS są w drodze 🙂 Quote
Nadziejka Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 Dnia 8.08.2024 o 00:14, elmas napisał: Bardzo dziękuję za przelew z nadpłatą od Jo37 - ustaliłyśmy, że zakupione fanty zostaną u mnie do następnego bazarku. Paczki do Nadziejki i AlfyLS są w drodze 🙂 Dziś już doszła Dziękuję pięknie za paczuszę i niespodzianki pozdrawiam serdeczności Quote
elmas Posted August 8, 2024 Author Posted August 8, 2024 Dnia 8.08.2024 o 22:46, Nadziejka napisał: Dziś już doszła Dziękuję pięknie za paczuszę i niespodzianki pozdrawiam serdeczności Bardzo dziękuję za potwierdzenie 🙂 Quote
elmas Posted August 9, 2024 Author Posted August 9, 2024 Dotarł przelew z nadpłatą od Selengi - bardzo dziękuję 😀 Przesyłka za kilka minut wyruszy w drogę. EDIT: Nikt oprócz Nadziejki nie potwierdził odbioru przesyłki, ale zgodnie z informacjami na stronie przewoźników wszystkie paczki zostały dostarczone. Nikt nie zgłosił też żadnych uwag, więc zakładam, że z fantami wszystko w porządku. Quote
Recommended Posts