shida Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 moze ktos z was zna jakies sprawdzone miejsca gdzie mozna przenocowac z psem/psami we wroclawiu ? :cool3: do niedawna nie mialam tego klopotu bo jezdzilismy do rodziny meza ale... no urodzilo im sie dziecko i zaczyna byc tam ciut ciasno... a mieszkanko jest niewielkie... oczywiscie miejsca w rozsadnej cenie :cool1: pies/psy sa dobrze ulozone :p za to srednich rozmiarow :diabloti: no zwykle jezdzi jeden ale czasami i drugi sie zalapuje na eskapade :lol: Quote
Huskuś Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Też mnie ten temat interesuje. Gdzie możemy przenocować z psami we Wrocłąwiu. Hotele Orbisu nas nie interesują ale coś w miarę możliwej cenie. Pozdrawiam Hania Quote
Huskuś Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Zamówiłam na czas wystawy pokój w hostelu Wrocław na ulicy Szymanowskiego 2. Tel. 071 348-14-34. Cena pokoju dwuosobowego (bez łazienki) jest 120 zl. Przyjmują z psami. Psy bez dodatkowych opłat. Hostel jest bardzo blisko Stadionu Olimpijskiego, gdzie odbywa się wystawa. Nie mylić z hotelem Wrocław - tam ceny są kosmiczne. Pozdrawiam Hania Quote
forumpost Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Witam, Jeżeli chodzi o najtańsze noclegi we Wrocławiu (gdzie przyjmują z psami) to hostel Cinnamon. Ale możecie sami wybrać sobie miejsce na nocleg: [URL="http://www.rezerwuje.pl"] hotele Wrocław. [/URL] Pozdrawiam i mam nadzieję, że choć odrobinę pomogłem. Pozdrawiam Quote
kkk001 Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Nie wyobrażam sobie wizyty we Wrocławiu bez tego miejsca tu . Mają fajne pokoje z super widokiem. jeśli chodzi o zwięrzęta to skontaktuj się z obsługą Quote
Recommended Posts