jusstyna85 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Korciaczki napisał(a):Może z tymi kalendarzami trochę "pospamować" na miau, na wątkach? :oops: Pedro- mały wariatuńcio:loveu: Ja troche na miau spamowałam :) Quote
Caragh Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Roku słońca, 12-tu miesięcy pogody ducha, 56-tygodni szczęścia, 365-dni miłości, 8760 godzin zdrowia, 525600 minut śmiechu i radości i 31536000 na koncie :) życzy Rex, Pumcia i Ja :) Quote
madcat1981 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Kochany Pedrusiu życzę Ci byś był szczęśliwy gdziekolwiek będzie c pisane spędzić Nowy 2010 Rok - czy w stałym dmku, czy u Justynki... najważniejsze byś był zdrowy, kochany i radosny (i grzeczny:D) :loveu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Szczęśliwego Nowego Roku , spełnienia marzeń życzy justa z koci - psio - swinkową familią :) A Pedrunio dostał od weta taka małą tabl na uspokojenie i dobrze bo u nas to juz od kilku dni petardy były wystrzeliwane i sie bał , a po tych tabl to już nie tak bardzo , tylko mu sie apetyt tak wzmógł że az piszczał ze chce jeszcze no i mu dałam a on był w niebo wzięty :):):) Jedyny problem to był z podaniem mu jej , ale dostał ja w mięsku bo tak bezpośrednio to Pedrunio sobie nie pozwolił a teraz to sobie śpi ):):) Quote
izzie1983 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Życzę wszystkiego dobrego w nowym roku! Przelałam dziś pieniążki za styczeń. Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Troszkę rozliczeń : Natalijo -------------------------------------------------- 100 zł robert 511 ----------------------------------------------- 85 zł P.Beata z Warszawy ------------------------------------ 40 zł w tym 20 zł za listopad P.Marta z Warszawy ------------------------------------ 10 zł Madcat ----------------------------------------------------- 5 zł Razem ----------------------------------------------------- 220 zł + 20 zł za listopad Bardzo Wam wszystkim dziękuje za wpłaty :):):):):):):):) Quote
madcat1981 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zapraszam na bazarek na tymczasy Justy&Zwierzaki, wznowiony i odnowiony;) http://www.dogomania.pl/threads/176958-Ciuchy-bA-yskotki-ksiAE-A-ki-i-inne-bazar-dla-tymczasA-w-Justy-Zwierzaki-24-01?p=13822995#post13822995 Quote
Caragh Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Pierwsze zdjecia Pedrunia w nowym roku :loveu::loveu::diabloti: Co tam masz ciekawego?? No nie stoj tak z tym nade mna :diabloti: No dobra, troche popozuje Ale skoncz z tym flashem mi po oczach Quote
Energy Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Pedruś grubasek:crazyeye:brzuszek mu chyba urósł:evil_lol: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Caragh dzięki za fotki :):):):):) No tak troszkę się przytyło Pedrusiowi , ale nie zapominamy za codziennym treningu nawet przy mrozie minimum te 20 - 30 min a w dni z lepszą pogoda to około godz. choć tez się zdążają takie od 1.5 godz do 2 godz ale to najczęściej w weekendy :):):):):):):):):) Quote
madcat1981 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Troszkę grubasiński :diabloti: Jejku gdybym ja miała takie samozaparcie i tyle ćwiczyła i biegała.... podziwiam... Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 madcat1981 napisał(a):Troszkę grubasiński :diabloti: Jejku gdybym ja miała takie samozaparcie i tyle ćwiczyła i biegała.... podziwiam... Kochana Pedro to wulkan energii , ja nie wiem jak on to robi ale on ma tyle energii co młody owczarek , np dziś w parku kilkadziesiąt skoków na ławeczkę , do tego z murku na murek około 50 cm wysoki a też biegał luzem w tym śniegu i jeszcze by szalał gdybym już tak nie zmarzła :):):) Oj ten kto go przygarnie i o ile go ktoś przygarnie to nie będzie mógł leniuchować , Pedro to pies zdecydowanie dla aktywnych ludzi :):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Przepraszam za OT Cangu z miau.pl by wzięła Franka kota który musi zniknąć ( bo alergia dziecka ) na tymczas do Chrzanowa i szukamy teraz transportu , bardzo Was proszę o pomoc w szukaniu , na miau juz napisałam .... Quote
madcat1981 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ojej dopiero tu dotarłam :oops: I co z transportem? Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Pedro miał dziś niespodziankę :):):) Bo jak co dzień musi być zaliczony park i bieganie za patykiem i jak ja już miałam dość Pedro oczywiście nie to spotkałam dwoje młodych ludzi którzy wybiegali do reszty Pedra i Fibiego , teraz to już tylko chrapią ha , ha , ha ... Quote
madcat1981 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Hehehe, ale Pedro i Fibi poszli spać czy moze jednak ta dwójka sportowców? :diabloti: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 madcat1981 napisał(a):Hehehe, ale Pedro i Fibi poszli spać czy moze jednak ta dwójka sportowców? :diabloti: Te dwa łobuzy kochane są nie do zdarcia , dziś mnie nie było w domu przez kilka godz i jak tylko wróciłam to wyszłam z wszystkimi to Mysia tylko siku i do domu a myślałam ze one tez bo pogoda ale nie było mi dane luzu , czeba swój spacerek zaliczyć :):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Nikt tu nie zagląda do Pedrusia , a on nadal szaolny jest :D Quote
izzie1983 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja to ostatnio rzadko na dogo byłam, przybyło nowych obowiązków. Mam nadzieję, że Pedruś się nie obrazi :D Quote
Caragh Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja Pedrusia na zywo wole odwiedzac, ale tu tez zagladam :D Quote
Recommended Posts