Lulka Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Fela napisał(a):Lulka, musimy się jakoś umówić. Całkiem przyjemne rzeczy na bazarek dla suni czekają, czekają... A co z nią? zmienila tymczas jest teraz z inna sunia i psem i juz nie wyje :multi: czekamy na odpasienie i jak uzbieramy na sterylke to pojdzie pod nóż bede jutro w centrum po 12, pasuje Ci? Albo jakos w weekend? Quote
Fela Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 A jak bida zniosła rozłąkę z Kasią? Już nie jest taka przerażona? Niestety, ja mam jutro koło południa spotkanie w Galerii Mokotów, a potem kibluję w pracy, na Mokotowie (właśnie koło Galerii). A do weekendu trochę szkoda czekać. Quote
Lulka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Fela napisał(a):A jak bida zniosła rozłąkę z Kasią? Już nie jest taka przerażona? Niestety, ja mam jutro koło południa spotkanie w Galerii Mokotów, a potem kibluję w pracy, na Mokotowie (właśnie koło Galerii). A do weekendu trochę szkoda czekać. no wiem juz najchetniej dzis bym wystawila. byc moze jeszcze w tym tygodniu bede jechac do banku wlasnie kolo galerii to sie odezwe, inaczej zupelnie nie mam czasu zeby jechac az na mokotow w godzinach pracy :shake: Quote
Lulka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Kiara nadal czeka na swojego ludzia. Troszke juz przytyla. Ma fajny charakter, lubi suczki i pieski i dzieci, pies ideal :eviltong: Quote
Lulka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 zapraszam na bazarek z kosmetykami od cioteczki Feli - wielkie dzieki :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ekskluzywne-kosmetyki-na-sterylke-kiary-9-06-a-139043/#post12386225 zbieramy nadal na sterylke suni ;) Quote
idusiek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 dziewczyny, co u rottki słychac? cisza jakaś straszna...:oops: Quote
Lulka Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 sunia zostala w domku tymczasowym jakos pod koniec miesiaca ma miec sterylke i wyciecie guzow sunia ma sie swietnie, ma druga sunie rottke do towarzystwa i malego pieska kundelka. Do tego duzy ogrod i kochajacych ludzi :loveu: Quote
idusiek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ale chwila chwila, ona tam na zawsze zostanie? ;) edit, o widzę ,że na zawsze :D super :D:D:D:D:D Quote
Recommended Posts