Rybc!a Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Nie lubię wschodów słońca, nie chcę opuszczać Krainy Moich Snów, bo tylko tam znajduję ukojenie. W moich snach Ktoś głaszcze mnie po głowie, którą składam z oddaniem na kolanach tego Ktosia, ganiam z Ktosiem po wybujałych trawach płosząc motyle, wystraszone żaby podnoszą wrzask słysząc moje wesołe szczekanie, a dzikie ptaki zrywają się z furkotem, żebym przypadkiem nie znalazł ich gniazd. Wieczorem Ktoś szepcze mi ciepłe słowa kiedy siedzimy razem w domu wtuleni w siebie, ja słyszę bicie serca Ktosia, serca, które należy też do mnie. Nie lubię wschodów słońca, otwieram oczy i widzę moją ciasną, ciemną klatkę. Słyszę głosy ludzi, którzy obojętnie przechodzą obok mnie… Płaczę żywymi łzami, skomlę z rozpaczy, próbuję wykrzyczeć moje cierpienie i tęsknotę… No, cóż kogo obchodzi zwykły pies i jego sny… Lubię zachody słońca, wtulam się w kąt mojej klatki, znów mogę zapuścić się do Krainy Moich Snów gdzie czeka na mnie mój Ktoś. Co można więcej powiedzieć o Billim.. To mały pies, którego bez problemu można brać na ręce, czy na kolana. Uwielbia kontakt z ludźmi, jest bardzo delikatny. Nie ciągnie na smyczy. . Dogaduje się z innymi psami, nawet tej samej płci . Kontakt: Rybc!a GG 5722414 email [email protected] GSM 691364660 Billi skutecznie przegryzam :roll: Quote
Vitka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Billi już chyba stracił nadzieję.... nikt go nie odwiedza. :placz: Quote
Rybc!a Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Śliczny Billi- dlaczego go nie zauważają? Zrobiłam Allegratkę . Quote
Charly Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 nie ma juz wschodów słońca- Billy nie zyje. Dzis po południu zagryzł go Levy wraz z drugim kolegą z boksu. Strasznie mi przykro i żal. W zeszłym tygodniu Jenny W. W tym on Quote
Recommended Posts