Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej,mam ogromną prośbę czy mogłbys lub mógłbyś  udostępnić lub jakkolwiek pomóc w zbiórce na moje dwa psiaki które są po przejściach i mają guzy i będą musiały mieć je usuwane wraz z listwą mleczną z tego co wiadomo, a ja nie jestem w stanie aktualnie zrobić jej tej operacji ze względu na mój zły stan zdrowia i zrobiłam zbiórkę aby im pomóc... 

obie dziewczyny są uratowane od faceta który nigdy z nimi nie chodził do weterynarza, bardzo je zaniedbywał i ogólnie miały u niego bardzo źle... Przez bardzo długi czas próbowałam je odebrać od niego aż w końcu się udało. Początkowo tą zbiórka była zrobiona dla starszej suczki czyli Łatki, ponieważ ma rosnącego guza w jamie brzusznej (w okolicach miejsca gdzie psy mają pępowinę) i musi mieć go usuniętego jak najszybciej. A przedwczoraj wyczulam, że druga suczka ma dość sporego guza przy sutku i też będzie musiała mieć operacje aby go usunąć... 

bardzo proszę o pomoc, wręcz błagam 😩 

https://zrzutka.pl/keu2kw
 Byłabym bardzo wdzięczna każdemu kto pomoże i z góry każdemu bardzo dziękuję :))