Laura1108 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 W Azylu w Klembowie przebywa około dwu letnia labradorka koloru czarnego z białą plamką na szyi , jest mocno w typie . Jest tam około tygodnia . Bardzo kontaktowa , wesoła ,przyjazna , świetnie dogaduje się z innymi pieskami nie wiem jak jest z kotami . Jest bardzo łagodna i lgnie do człowieka . Przywitała mnie jak typowy labek wielkimi skokami na moja osobę po czym wnioskuję , że na pewno ma coś z labradora prócz wyglądu na pewno charakter . Poszukuję dla niej stałego kochającego domku najlepiej jak najszybciej schronisko nie jest miejscem dla niej zwłaszcza , że to bardzo przyjazna dziewczynka . Nie jest wysterylizowana jednak przed adopcją dobrze by było ją wysterylizować . Ogólny stan zdrowia Taury jest bardzo dobry , żadnych objawów chorobowych . W sumie można ja adoptować od zaraz . W sprawie ewentualnej sterylizacji to prosiłabym o jakieś wsparcie gdyby istaniała taka możliwość . Może ktoś ja pokocha ? Może właśnie Ty ? Aukcje : Taura 2 letnia sunia labrador SMUTNA szuka domu (611598516) - Aukcje internetowe Allegro Taura 2 letnia sunia labrador SMUTNA szuka domu [url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl/konto/?akcja=moje_ogloszenia]Konto - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz Quote
Laura1108 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Podnoszę Cię Tauruniu może właśnie Ciebie ktoś dostrzeże , ktoś kto pokocha Cię od zaraz bezwarunkowo ! Quote
Laura1108 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Udało nam sie dziś pobawić troszkę i wybrac na spacerek . Taurunia jest istnym labkowym cudeńkiem , na początku ciągnie na smyczy ale po chwili jak tylko wyszłyśmy za ogrodzenie uspokoiła się . Jest spokojna jak na labka , nie szarpie i nie ciągnie jak moja Busia Wyprzytulałam ją dziś okropniście , nie przeszkadzało jej nic wręcz domaga sie pieszczot . Więcej zdjęć wrzucę później lub jutro bo dziś zbałamuciłam cały dzień Quote
Laura1108 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Udało nam sie dziś pobawić troszkę i wybrac na spacerek . Taurunia jest istnym labkowym cudeńkiem , na początku ciągnie na smyczy ale po chwili jak tylko wyszłyśmy za ogrodzenie uspokoiła się . Jest spokojna jak na labka , nie szarpie i nie ciągnie jak moja Busia Wyprzytulałam ją dziś okropniście , nie przeszkadzało jej nic wręcz domaga sie pieszczot . Więcej zdjęć wrzucę później lub jutro bo dziś zbałamuciłam cały dzień Quote
Basia i Barni Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 fajna jest szukamy DT , po pierwsze jeżeli ona jest gotowa do adopcji zróbcie jej allegro oraz ale gratkę i inne ogłoszenia Quote
beka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Basia i Barni napisał(a):fajna jest szukamy DT , po pierwsze jeżeli ona jest gotowa do adopcji zróbcie jej allegro oraz ale gratkę i inne ogłoszenia Tylka tą sterylka trzeba się zająć... A widziałś jakieś onki w Klembowie?? Quote
Laura1108 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Nie widziałam a pokazano mi chyba wszystkie psiurki . Jak będę to podpytam o ONki ale mam nadzieję , że nie ma . Jak coś dam znać :) Tak właśnie jeżeli chodzi o sterylkę to postaram się o jakieś bazarki . Quote
Laura1108 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Basia i Barni napisał(a):fajna jest szukamy DT , po pierwsze jeżeli ona jest gotowa do adopcji zróbcie jej allegro oraz ale gratkę i inne ogłoszenia Allegro zrobione a na allegratce jeszcze nie bo nie mam tam konta ... Trzeba się rejestrować i czekac na jakieś kody tak jak na allegro ?? Bo jeżeli nie to zrobię allegratkę też . Quote
Basia i Barni Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Busiak napisał(a):Allegro zrobione a na allegratce jeszcze nie bo nie mam tam konta ... Trzeba się rejestrować i czekac na jakieś kody tak jak na allegro ?? Bo jeżeli nie to zrobię allegratkę też . trzeba wysłac sms koszt chyba 1 zł o ile pamietam wklej linka z allegro na pierwszą strone co by każdy wiedzial jakie ogłoszenia ma już psiak Quote
Laura1108 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Wczoraj byłam też u Tauruni ale u niej to nie żadnych zmian , jest nadal wesoła , przyjazna i całuśna . Bardzo chce biegać , skakać i bawić się , jest tez zazdrosna najlepiej aby tylko ona była w centrum uwagi , taka czarna egoistka ale niesamowicie kochana , taka typowa labiszonia morda do przytulania , ściskania i całowania , na wszystko pozwala . Quote
Laura1108 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Beka na szczęście nie ma ONków :multi: widać przynajmniej te mają w większości domki :) Quote
Basia i Barni Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 podnosimy piekności czy nikt ją nie zuwazy ? Quote
Laura1108 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Tauruniu pięknosci me czy nikt Ciebie nie chce ? Quote
Laura1108 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Taurunia jest jakieś dwa tygodnie w schronie więc kolejne dwa jeszcze czekają aż zglosi się właściciel :angryy: jeżeli w ogóle takowy jest a nawet jeśli to chyba niezbyt kochający skoro nie szukał schronie a wiele ic na okolicy nie ma bo tylko ten jeden a reszta to najbliżej w Wawie . Biedna Taurunia mam nadzieję , że nie zjawi się jakiś palant , który stwierdzi , że jest jej Panem . Quote
Laura1108 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 A może zrobi ktoś banerek . Prosimy bardzo z Taurunią o banerek . Quote
Recommended Posts