Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Azylu w Klembowie przebywa około dwu letnia labradorka koloru czarnego z białą plamką na szyi , jest mocno w typie . Jest tam około tygodnia . Bardzo kontaktowa , wesoła ,przyjazna , świetnie dogaduje się z innymi pieskami nie wiem jak jest z kotami . Jest bardzo łagodna i lgnie do człowieka . Przywitała mnie jak typowy labek wielkimi skokami na moja osobę po czym wnioskuję , że na pewno ma coś z labradora prócz wyglądu na pewno charakter .

Poszukuję dla niej stałego kochającego domku najlepiej jak najszybciej schronisko nie jest miejscem dla niej zwłaszcza , że to bardzo przyjazna dziewczynka .

Nie jest wysterylizowana jednak przed adopcją dobrze by było ją wysterylizować . Ogólny stan zdrowia Taury jest bardzo dobry , żadnych objawów chorobowych . W sumie można ja adoptować od zaraz . W sprawie ewentualnej sterylizacji to prosiłabym o jakieś wsparcie gdyby istaniała taka możliwość .

Może ktoś ja pokocha ? Może właśnie Ty ?

Aukcje :
Taura 2 letnia sunia labrador SMUTNA szuka domu (611598516) - Aukcje internetowe Allegro

Taura 2 letnia sunia labrador SMUTNA szuka domu

[url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl/konto/?akcja=moje_ogloszenia]Konto - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Udało nam sie dziś pobawić troszkę i wybrac na spacerek . Taurunia jest istnym labkowym cudeńkiem , na początku ciągnie na smyczy ale po chwili jak tylko wyszłyśmy za ogrodzenie uspokoiła się . Jest spokojna jak na labka , nie szarpie i nie ciągnie jak moja Busia Wyprzytulałam ją dziś okropniście , nie przeszkadzało jej nic wręcz domaga sie pieszczot .

Więcej zdjęć wrzucę później lub jutro bo dziś zbałamuciłam cały dzień

Posted

Udało nam sie dziś pobawić troszkę i wybrac na spacerek . Taurunia jest istnym labkowym cudeńkiem , na początku ciągnie na smyczy ale po chwili jak tylko wyszłyśmy za ogrodzenie uspokoiła się . Jest spokojna jak na labka , nie szarpie i nie ciągnie jak moja Busia Wyprzytulałam ją dziś okropniście , nie przeszkadzało jej nic wręcz domaga sie pieszczot .

Więcej zdjęć wrzucę później lub jutro bo dziś zbałamuciłam cały dzień

Posted

Basia i Barni napisał(a):
fajna jest szukamy DT , po pierwsze jeżeli ona jest gotowa do adopcji zróbcie jej allegro oraz ale gratkę i inne ogłoszenia

Tylka tą sterylka trzeba się zająć...

A widziałś jakieś onki w Klembowie??

Posted

Nie widziałam a pokazano mi chyba wszystkie psiurki .

Jak będę to podpytam o ONki ale mam nadzieję , że nie ma . Jak coś dam znać :)

Tak właśnie jeżeli chodzi o sterylkę to postaram się o jakieś bazarki .

Posted

Basia i Barni napisał(a):
fajna jest szukamy DT , po pierwsze jeżeli ona jest gotowa do adopcji zróbcie jej allegro oraz ale gratkę i inne ogłoszenia

Allegro zrobione a na allegratce jeszcze nie bo nie mam tam konta ... Trzeba się rejestrować i czekac na jakieś kody tak jak na allegro ?? Bo jeżeli nie to zrobię allegratkę też .

Posted

Busiak napisał(a):
Allegro zrobione a na allegratce jeszcze nie bo nie mam tam konta ... Trzeba się rejestrować i czekac na jakieś kody tak jak na allegro ?? Bo jeżeli nie to zrobię allegratkę też .

trzeba wysłac sms koszt chyba 1 zł o ile pamietam

wklej linka z allegro na pierwszą strone co by każdy wiedzial jakie ogłoszenia ma już psiak

Posted

Wczoraj byłam też u Tauruni ale u niej to nie żadnych zmian , jest nadal wesoła , przyjazna i całuśna . Bardzo chce biegać , skakać i bawić się , jest tez zazdrosna najlepiej aby tylko ona była w centrum uwagi , taka czarna egoistka ale niesamowicie kochana , taka typowa labiszonia morda do przytulania , ściskania i całowania , na wszystko pozwala .

Posted

Taurunia jest jakieś dwa tygodnie w schronie więc kolejne dwa jeszcze czekają aż zglosi się właściciel :angryy: jeżeli w ogóle takowy jest a nawet jeśli to chyba niezbyt kochający skoro nie szukał schronie a wiele ic na okolicy nie ma bo tylko ten jeden a reszta to najbliżej w Wawie .

Biedna Taurunia mam nadzieję , że nie zjawi się jakiś palant , który stwierdzi , że jest jej Panem .