:: FiGa :: Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Mam więcej zdjęć, ale na aparacie - aparat w samochodzie - dam je wieczorem ;) Quote
bea_m Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Anusia&Saba napisał(a):Boska :loveu::loveu::loveu: A co się dziwisz. Przecież to dalmatynka :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Przegięła :mad: Gdyby nie była psem wzięłabym ją na kolanko i dala klapsa :mad: Wiecie co dziś rano zrobiła? Wsadziłam kropy do bagażnika, potuptałam zamknąć dom, wracam i :crazyeye: siedzi na siedzeniu z przodu ucieszona :mdleje: Rzuciłam się do niej, ściągam opatrunki z brzucha i... szwy trafił szlag :shake: musiałam obudzić naszego weta o 6:00 rano :oops: Teraz leży sobie na kocyku :mad: I powoli wybudza z narkozy :mad: Quote
:: FiGa :: Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Czekam na wieści co z tym domkiem pod Warszawą i jutrzejszym transportem. Z wielkim bólem się będziemy rozstawać :shake: Quote
Goska76 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Gdyby Warszawa nie wypaliła - to .. skontaktował sie ze mną jakis pan z Katowic w sprawie suni. Dom oczywiście do sprawdzenia. :razz: Przesyłam dużo myzianek !!!!!!!!!!! Quote
:: FiGa :: Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Goska76 napisał(a):Gdyby Warszawa nie wypaliła - to .. skontaktował sie ze mną jakis pan z Katowic w sprawie suni. Dom oczywiście do sprawdzenia. :razz: Przesyłam dużo myzianek !!!!!!!!!!! Gośka, temu panu podsunąć można inną sunię. W Rybniku w schronie jest młodziutka sunia. Tuż pod nosem. Jeśli chcesz więcej info pisz pw. Quote
kamilka91 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Łobuziara :mad: Ale już jest dobrze, czy coś się jej 'popsuło' bardziej? 'Figa' napisał(a):Z wielkim bólem się będziemy rozstawać :shake: Dlatego ja chyba nie byłabym w stanie dać zadnegu psu DT... Oby domek wypalił :kciuki: Oby oba wypaliły :cool3: Quote
kamilka91 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 :: FiGa :: napisał(a):W razie gdyby ten domek nie wypalił Desira zostałaby z nami ;) Moja mama się w niej zakochała, sunia cudownie dogaduje się z naszą kropką. Ale domek już sprawdzony - zdał egzamin. To zatrzymajcie Desirę :evil_lol: a tamten domek może się na inną sunię skusi :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name=':: FiGa ::']A skubanica czuje się dobrze ;) no to dobrze :loveu: [SIZE="1"]czemu Tobie zawsze te posty przeskakują?:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 W razie gdyby ten domek nie wypalił Desira zostałaby z nami ;) Moja mama się w niej zakochała, sunia cudownie dogaduje się z naszą kropką. Ale domek już sprawdzony - zdał egzamin. Na dniach Desira nas opuści. Quote
:: FiGa :: Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 kamilka91 napisał(a):To zatrzymajcie Desirę :evil_lol: a tamten domek może się na inną sunię skusi :evil_lol: Nie będziemy już mieszać ;) Quote
:: FiGa :: Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='kamilka91']no to dobrze :loveu: [SIZE="1"]czemu Tobie zawsze te posty przeskakują?:eviltong:Dogo mnie kocha :loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 I pojechała... Ja się nie nadaję na dom tymczasowy :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
:: FiGa :: Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Kocyk salonowy, którego Desira broniła pierwszego dnia :loveu: Kocyk balkonowy, na którym oburzała się i burczała do siebie na każdą przejeżdzającą ciężarówkę :loveu: Nie słyszałam nigdy jak szczeka :lol: Będziemy tęsknić duperelku :loveu: :buzi: Quote
kajkoowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ależ ona jest prześliczna:D Oby ten domek był najwspanialszy pod słońcem :D Quote
bea_m Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 psiulka napisał(a):Super, że się udało małej! :multi: No to super. Dziewczyny bardzo Wam dziękuję z pomoc dla tej suni. I nie będe wymieniać żadnej, żeby nikogo nie pominąć. (ale wy i tak wiecie :loveu:) Quote
Recommended Posts