Jump to content
Dogomania

Desira - cudowna kropka z cudownym charakterem ZNALAZŁA SWÓJ CUDOWNY DOMEK!!! :)

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
To okolice Warszawy, więc na wizycie przedadopcyjnej na pewno ich któraś z naszych dociekliwych pań prześwietli :evil_lol:
Napisałam do Kaśki w tej sprawie ;)

Jak nie Kaśka to ktoś inny. Warszawkę mamy obstawioną :cooldevi:

Posted

bea_m napisał(a):
Figa to bierz maszynkę do łamania kości i przesłuchuj delikwentów :cool3:
Dziewczyna, która jest chętna musi omówić to jeszcze z rodziną, ale sunia bardzo sięspodobała. Ja się nie dziwię :loveu:

To okolice Warszawy, więc na wizycie przedadopcyjnej na pewno ich któraś z naszych dociekliwych pań prześwietli :evil_lol:
Napisałam do Kaśki w tej sprawie ;)

Posted

ULKA12 napisał(a):
Ona już tyle w swoim życiu przeszła, że teraz ten wymarzony domek powinien być ze złotymi klamkami:evil_lol:

Dodam też, że chodzić powinna po czerwonych dywanach, spać w swoim prywatnym łożu z baldachimem i jadać w złotych miskach :evil_lol:
I do innego domu jej nie wydam :evil_lol:

Ostatecznie może zostać u mnie, tylko zrobię coś z rodzicami :loveu: [w innym wypadku to oni zrobią coś ze mną :diabloti:]

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Dodam też, że chodzić powinna po czerwonych dywanach, spać w swoim prywatnym łożu z baldachimem i jadać w złotych miskach :evil_lol:
I do innego domu jej nie wydam :evil_lol:

Ostatecznie może zostać u mnie, tylko zrobię coś z rodzicami :loveu: [w innym wypadku to oni zrobią coś ze mną :diabloti:]

W 100% zgadzam się z tym, takiego domu nam trzeba:lol:

Posted

[quote name='bea_m']Co nie znaczy że ludzie wytrzymają wizytę przedadopcyjną :lol:

Wiem jak sprawdzać czy klami są ze złota :cool3:

No to lepiej pisz do Figi od razu :evil_lol: . Trzymam kciuki za domek :loveu:

Posted

Zakochałam się w jej ciapowatym charakterku, jej niesamowitych oczach, mordce natrętnie pchanej pod dłoń i łapce, którą budzi mnie z rana dając mi z liścia w twarz :loveu:

Dziś się odrobaczyliśmy, dostaliśmy antybiotyki, w czwartek kolejna wizyta u weta. Brzuszek w jednym miejscu obok szycia lekko spuchł i wet powiedział, że pasowałoby się tego pozbyć zanim pojedzie do nowego domu. Być może do czwartku jej to zejdzie, wtedy też przewidujemy transport - jutro wizyta przedadopcyjna u ludzi chętnych na naszą ślicznotkę :loveu: