:: FiGa :: Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 To jest prawie jak galeria :evil_lol: A kuku :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Przecież to sama słodycz :loveu::loveu::loveu: Quote
ULKA12 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ona już tyle w swoim życiu przeszła, że teraz ten wymarzony domek powinien być ze złotymi klamkami:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Mam już pierwsze zapytanie o sunię :loveu: Quote
bea_m Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Figa to bierz maszynkę do łamania kości i przesłuchuj delikwentów :cool3: Quote
bea_m Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 :: FiGa :: napisał(a): To okolice Warszawy, więc na wizycie przedadopcyjnej na pewno ich któraś z naszych dociekliwych pań prześwietli :evil_lol: Napisałam do Kaśki w tej sprawie ;) Jak nie Kaśka to ktoś inny. Warszawkę mamy obstawioną :cooldevi: Quote
:: FiGa :: Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 bea_m napisał(a):Figa to bierz maszynkę do łamania kości i przesłuchuj delikwentów :cool3:Dziewczyna, która jest chętna musi omówić to jeszcze z rodziną, ale sunia bardzo sięspodobała. Ja się nie dziwię :loveu: To okolice Warszawy, więc na wizycie przedadopcyjnej na pewno ich któraś z naszych dociekliwych pań prześwietli :evil_lol: Napisałam do Kaśki w tej sprawie ;) Quote
:: FiGa :: Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 ULKA12 napisał(a):Ona już tyle w swoim życiu przeszła, że teraz ten wymarzony domek powinien być ze złotymi klamkami:evil_lol: Dodam też, że chodzić powinna po czerwonych dywanach, spać w swoim prywatnym łożu z baldachimem i jadać w złotych miskach :evil_lol: I do innego domu jej nie wydam :evil_lol: Ostatecznie może zostać u mnie, tylko zrobię coś z rodzicami :loveu: [w innym wypadku to oni zrobią coś ze mną :diabloti:] Quote
kamilka91 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 No to trzymam kciuki za przyszły domek dla Desirki :loveu: Quote
ULKA12 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Dodam też, że chodzić powinna po czerwonych dywanach, spać w swoim prywatnym łożu z baldachimem i jadać w złotych miskach :evil_lol: I do innego domu jej nie wydam :evil_lol: Ostatecznie może zostać u mnie, tylko zrobię coś z rodzicami :loveu: [w innym wypadku to oni zrobią coś ze mną :diabloti:] W 100% zgadzam się z tym, takiego domu nam trzeba:lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 bea_m napisał(a):Jak nie Kaśka to ktoś inny. Warszawkę mamy obstawioną :cooldevi:Dlatego też jestem spokojna :diabloti: Quote
kajkoowa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 No to dobre wieści! Trzymam kciuki:lol::loveu: Quote
bea_m Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Co nie znaczy że ludzie wytrzymają wizytę przedadopcyjną :lol: Wiem jak sprawdzać czy klami są ze złota :cool3: Quote
_ogonek_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='bea_m']Co nie znaczy że ludzie wytrzymają wizytę przedadopcyjną :lol: Wiem jak sprawdzać czy klami są ze złota :cool3: No to lepiej pisz do Figi od razu :evil_lol: . Trzymam kciuki za domek :loveu: Quote
ULKA12 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ja miałam się nie odzywać, ale nieśmiało przypominam, że dzisiaj nie było jeszcze żadnych zdjęć:mad::lol: Quote
_ogonek_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ULKA poczekaj aż zapadnie zmrok... :evil_lol: Wtedy uraczy nas takimi fotkami, że oka nie zmrużymy :evil_lol:. Quote
kamilka91 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ja chętnie zobaczę zdjęcia przed zmrokiem :cool3: Quote
WeronikaM Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 :: FiGa :: napisał(a): jutro wizyta przedadopcyjna u ludzi chętnych na naszą ślicznotkę :loveu: no to super:loveu::loveu: mam nadzieję, że coś się znajdzie;) Quote
:: FiGa :: Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Zakochałam się w jej ciapowatym charakterku, jej niesamowitych oczach, mordce natrętnie pchanej pod dłoń i łapce, którą budzi mnie z rana dając mi z liścia w twarz :loveu: Dziś się odrobaczyliśmy, dostaliśmy antybiotyki, w czwartek kolejna wizyta u weta. Brzuszek w jednym miejscu obok szycia lekko spuchł i wet powiedział, że pasowałoby się tego pozbyć zanim pojedzie do nowego domu. Być może do czwartku jej to zejdzie, wtedy też przewidujemy transport - jutro wizyta przedadopcyjna u ludzi chętnych na naszą ślicznotkę :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Zdjęcia? :hmmmm: Może zainteresuje Was, zamęczanie :evil_lol: Oprawcy :evil_lol: Sialankowanie :loveu: Kusicielka :evil_lol: Quote
Recommended Posts