iron2009 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Sunia jest przesympatyczna, cały czas chce sie przytulać, nie odstępuje nas na krok. Oczywiście śpi w łóżku ;-). Jedyne co nas przeraża to to że niestety załatwia się w domu, nawet nie sygnalizuje! Dziś wszyscy jesteśmy w domu więc nie ma problemu, ale jutro.... nie wiem co zastaniemy po powrocie z pracy. Damy jej czas i liczymy na to, że się nauczy czystości. To zdjęcia z dzisiejszego spaceru: Quote
Laura1108 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Iron2009 dziękuję za fotki :) świadomość , że ma u Was tak dobrze wprawia mnie w wielką radość :) Mam nadzieję , że się dziewczyna nauczy załatwiać na dworze . Spanie w łóżku :crazyeye: to nawet moja Abi nie ma takiego luksusu :razz: Fakt ona jest bardzo przyjazna wciąż tylko chce być głaskana taka przytulanka z niej . Jak będziecie mieli czas to czasem wrzućcie jakieś świeże wiadomości o tej gwiazdeczce no i jak ma na imie żeby nie pisac o niej tak bezosobowo :) Quote
tanitka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 trzymam kciuki za opanowanie zachowania czystości. Czy dziś została sama w domu? Quote
Laura1108 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Chyba nikt tutaj nie zagląda czyżby milczenie oznaczało złe wieści ... Mam nadzieję , że mała sie opamięta szybko bo żal by mi było jej gdyby została znowu bez domku :-( Quote
iron2009 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Abi (to jej nowe imie), odpukac, zostaje sama w domu i wszystko jest ok. Zastanawiamy się czy może stres związany z nowym domkiem albo sterylizacja miały wpływ na jej zachowanie. W sobotę idziemy na zdjęcie szwów i ewentualnie chciałybyśmy ją odrobaczywić i zaszczepić, jeśli wcześniej nie była odrobaczana??? prosimy o inf. na ten temat :lol: Quote
tanitka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 byla odrobaczona, nie szczepiona. a jak zachowanie czystości w domu?:razz: Quote
Laura1108 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Rozmawiałam z Iron2009i Abi jest bardzo grzeczna ,nic nie niszczy jak zostaje sama i nie załatwia się w mieszkaniu ,mówią że jest kochana i uwielbia się tulić no i .... śpi w łóżku ze swoimi ukochanymi właścicielami :multi: krótko mówiąc ma dziewczynka iście Pańskie życie :) Quote
Recommended Posts