Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia jest przesympatyczna, cały czas chce sie przytulać, nie odstępuje nas na krok. Oczywiście śpi w łóżku ;-). Jedyne co nas przeraża to to że niestety załatwia się w domu, nawet nie sygnalizuje! Dziś wszyscy jesteśmy w domu więc nie ma problemu, ale jutro.... nie wiem co zastaniemy po powrocie z pracy. Damy jej czas i liczymy na to, że się nauczy czystości.
To zdjęcia z dzisiejszego spaceru:

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iron2009 dziękuję za fotki :) świadomość , że ma u Was tak dobrze wprawia mnie w wielką radość :)
Mam nadzieję , że się dziewczyna nauczy załatwiać na dworze .

Spanie w łóżku :crazyeye: to nawet moja Abi nie ma takiego luksusu :razz:

Fakt ona jest bardzo przyjazna wciąż tylko chce być głaskana taka przytulanka z niej .

Jak będziecie mieli czas to czasem wrzućcie jakieś świeże wiadomości o tej gwiazdeczce no i jak ma na imie żeby nie pisac o niej tak bezosobowo :)

Posted

Chyba nikt tutaj nie zagląda czyżby milczenie oznaczało złe wieści ... Mam nadzieję , że mała sie opamięta szybko bo żal by mi było jej gdyby została znowu bez domku :-(

Posted

Abi (to jej nowe imie), odpukac, zostaje sama w domu i wszystko jest ok. Zastanawiamy się czy może stres związany z nowym domkiem albo sterylizacja miały wpływ na jej zachowanie.
W sobotę idziemy na zdjęcie szwów i ewentualnie chciałybyśmy ją odrobaczywić i zaszczepić, jeśli wcześniej nie była odrobaczana??? prosimy o inf. na ten temat :lol:

Posted

Rozmawiałam z Iron2009i Abi jest bardzo grzeczna ,nic nie niszczy jak zostaje sama i nie załatwia się w mieszkaniu ,mówią że jest kochana i uwielbia się tulić no i .... śpi w łóżku ze swoimi ukochanymi właścicielami :multi: krótko mówiąc ma dziewczynka iście Pańskie życie :)