MaciekSBE Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 Cześć wszystkim! Mam pytanie do osób doświadczonych z czworonogami. Zatem mam 27 lat, pracuję i mieszkam sam w bloku na pierwszym piętrze. Chciałbym sobie sprawić przyjaciela w postaci jakiegoś średniej wielkości pieszczocha. Rozmyślałem nad SBT „Staffikiem”. Dużo czytałem o tej rasie i wiem, że wiąże się to z odpowiedzialnością, cierpliwością i odpowiednim podejściem już od szczenięcia. I tutaj mam pytanie do Was.. Czy pies tej rasy będzie odpowiednim dla mnie wyborem? Jestem świadomy obowiązku, który to za sobą niesie i niechciałbym aby piesek był przy mnie nieszczęśliwy. Dodam, że w przeszłości miałem do czynienia ze staffikiem i dwoma owczarkami niemieckimi długowłosymi, ale mieszkałem wtedy z rodziną. Pozdrawiam i dziękuje! Quote
bou Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 Dnia 14.04.2022 o 23:17, MaciekSBE napisał: I tutaj mam pytanie do Was.. https://fajnyzwierzak.pl/porady/usposobienie-staffordshire-bull-terriera-krok-po-kroku-poznaj-typowe-zachowania/ Quote
Recommended Posts