Jump to content
Dogomania

Rozliczony 174 zl Dziekuje Cudnie! Rozliczony dla Ewusiowej Luki 87 zl. Rozliczony dla Elikowego Timusia 87 zl. 22.10

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.11.2021 o 20:09, Kamila Proc napisał:

sie doczekac nie moge, dzieki, dzieki

Sloniusia metrowego musze popakowac poowijac w rozne tektory sztywne, jeszcze jutro przed pracka, zniose do domu ze sklepow takie wielkie sztywne podla
maja mi zostawiac w sklepie , ale bedzie pakowania hohoooo
Posted
Dnia 7.11.2021 o 21:15, Kamila Proc napisał:

wiem, straszna robota

Nie nie absolutycznie fantastiiicznaja robotka, tylko potem zawsze martwie czy wszystko dotrze w calosci
Posted
Dnia 8.11.2021 o 06:15, Kamila Proc napisał:

zawsze od Ciebie docieralo wszystko a nawet wiecej

Serdenko a z tego bazareczku dywanik tkany kolorowy ...wlasnie jego piore ..i zestaw kartki rozne oklocznosciowe . Dywanik posle dzis wszystko razem dzis kokana, ale bedzie zawiniety w worki,to zaraz jak doleci wezmesz serdenko wyjmiesz i obsuszysz...zapomnialam jego wczesniej wyprac przepraszam serdecznie

• Nadziejka changed the title to Rozliczony 174 zl Dziekuje Cudnie! Rozliczony dla Ewusiowej Luki 87 zl. Rozliczony dla Elikowego Timusia 87 zl. 22.10
Posted
Dnia 8.11.2021 o 10:03, Kamila Proc napisał:

spokojnie czekam, nie ma pospiechu

Dzień dobry Mirki! JA, KOLEGA @Gloody URODZINY,... - Damian656 - Wykop.pl

Kamilko wielka paczusza  podaje num i mam nadzieje ze wszystko dojdzie w calosci, W podziekowaniu masz serdenko lampon szary duzy azureczkowy

00 3 5900773 3 48483428 2

Posted
Dnia 7.10.2021 o 21:31, Malgoska napisał:

2 za wyw poprosze

Akwarela Lotniczy Balony Ręka Rysująca Paczka Przyjęcie Menchii Balony  Odizolowywający Na Białym Tle Powitanie Przedmiota Sztuka Ilustracji -  Ilustracja złożonej z joyce, odosobniony: 113623712

Malgoska pozdrawiam   Dziekuje                                                                                               podaje num paczka ekonom. 00 3 5900773 3 39532166 6

Posted
Dnia 7.11.2021 o 10:47, elik napisał:

Bardzo serdecznie dziękuję Ciociu Nadziejeczko     

Inne - Błyskotki (Glittery) - Misie - Magazyn Gifów
                    Dobereczek wieczorny
ciociu czy dolecialy pieniazki? pozdrawiam
Posted
Dnia 10.11.2021 o 10:35, Kamila Proc napisał:

o rany, jeszcze lampion bedzie? super

Zeby tylko wszystko dotarlo i w calosci sie martwie, juz dzis powinni przeciez dostarczyc  pozdrawiam pozdrawiam                                                                                       

Posted
Dnia 10.11.2021 o 14:09, Nadziejka napisał:

Czy dolecialy juz pieniazki?

Witaj  Nadziejko  🙂  Dzisiaj wieczorem, po ostatniej sesji przychodzącej będę robić aktualizację kont psiaczków, to na pewno będzie już wiadomo czy dotarły, ale myślę, że tak  🙂    Jak będę miała pewność, to napiszę na bazarku.

Posted
Dnia 10.11.2021 o 14:37, elik napisał:

Witaj  Nadziejko  🙂  Dzisiaj wieczorem, po ostatniej sesji przychodzącej będę robić aktualizację kont psiaczków, to na pewno będzie już wiadomo czy dotarły, ale myślę, że tak  🙂    Jak będę miała pewność, to napiszę na bazarku.

Dobrze cioci dobrze pozdrawiam pozdrawiam

Posted
Dnia 10.11.2021 o 14:38, Nadziejka napisał:

Dobrze cioci dobrze pozdrawiam pozdrawiam

Pozdrawiam także bardzo serdecznie  buziaczki-5.gif.fe61d7e5c7390bc38d35a72bee1b53bd.gif

Posted
Dnia 8.11.2021 o 10:03, Kamila Proc napisał:

spokojnie czekam, nie ma pospiechu

Sprawdzam teraz na sledzeniu,paczusza ogromna juz jest,
napewno jutro rano doreczą,
Kamilko serdenko to bedziesz musiala odrazu kochana wyprac ten dywanik....boc ja jego wlozylam niewysuszonego w worek i w paczke ,przepraszam za klopot
Posted
Dnia 10.11.2021 o 14:09, Nadziejka napisał:

Czy dolecialy juz pieniazki?

8.11. na konto Timusia wpłynęła z tego bazarku kwota 87,00 zł.

Bardzo serdecznie dziękuję za tę wspaniałą pomoc dla psiaczka wszystkim, którzy mieli w tym swój udział, a przede wszystkim Cioci Nadziejka, która jest sprawczynią całego przedsięwzięcia

fa9cbdcd622fc203.jpg.1466322cd2db7a767e823c25cd18529b.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 7.10.2021 o 21:31, Malgoska napisał:

2 za wyw poprosze

Dziekuje pieknie dzekuje paczunka juz dotarla
Ciocia prosze potwierdz na bazareczkach 

Posted
Dnia 12.11.2021 o 15:57, Kamila Proc napisał:

karteczki i recznik u mnie, a takze rozne fajne gratisy - dziekuje

Bardzo dziekuje serdenko bardzo bardzo i przepraszam raz jeszcze za dywanik hihi nie recznik przeciez, ze jego wlozylam po pranku...nie wysuszonego , czy wszystko dobrze kokana?