Zagrodowy pies polski Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Oddam markowe zabawki, ubranka dziecięce, książki nowe na bazarek. Z przyczyn zdrowotnych tym się nie zajmę. Wysyłka na mój koszt wyłącznie kurierem. Nie mam siły stać na poczcie. Quote
Aldrumka Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Dnia 10.03.2021 o 11:56, Zagrodowy pies polski napisał: Oddam markowe zabawki, ubranka dziecięce, książki nowe na bazarek. Z przyczyn zdrowotnych tym się nie zajmę. Wysyłka na mój koszt wyłącznie kurierem. Nie mam siły stać na poczcie. Czy to jeszcze aktualne ? Quote
Zagrodowy pies polski Posted May 25, 2021 Author Posted May 25, 2021 12 godzin temu, Aldrumka napisał: Czy to jeszcze aktualne ? Tak, ale w przyszłym tygodniu, bo w sobotę jest garażówka i może coś sprzedam. Quote
Aldrumka Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 1 godzinę temu, Zagrodowy pies polski napisał: Tak, ale w przyszłym tygodniu, bo w sobotę jest garażówka i może coś sprzedam. Oby udało się jak najwięcej sprzedać :) pozdrawiam i trzymam kciuki Quote
Recommended Posts