Kuba2020 Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Mój maltańczyk od jakiegoś czasu robi siku na łóżko. Zauważyłam, że robi to prawie zawsze po wizycie mojego chłopaka. Na dwór wychodzi cztery razy dziennie. Nie wiem już jak sobie z nim radzić. Proszę o podpowiedź. Quote
5łapa Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Maltańczyki wyglądają jak małe puchate kuleczki, ale niech nas nie mylą pozory. Często tkwi tam charakterek. Zauważyłam, że często robią się bardzo "samcze" często obsikuja wszystkie kąty w domu a nawet zakupy. Dobrze byłoby wykluczyć problemy zdrowotne, chociaż oddać mocz do badania, ale najważniejsze chyba będą ćwiczenia z behawiorystą. Czasami pomaga kastracja, osoby które nie chcą kastrować mogą wypróbować implant który jednak działa pół roku, czasami dłużej. Jednak jego cena oscyluje w granicach 300 zł, i przez pierwsze tygodnie zanim organizm się wysyci jest gorzej, psiak trochę szaleje. Chyba że to suczka? Quote
Recommended Posts