Nadziejka Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Rozliczony 51 zl 20 gr poslalam naszej elik Jesli dobraduszka da ciut wiecej pieniazka to wtedy odrazu jest opcja kup teraz Lemonek rudunio ksieciunio z bracisiem starszunim Bingusiem sa razem w dt Ciocia maei23 kup teraz mam na koncie dziekuje Num 12 i 12 a szal rozowy wielki reserved i gwiazdka filcowa 10 zl razem haniabor mam na koncie dziekuje Num 3 dzwonek witrazyk czerwony za wywol 1 zl Num 7 pomaranczowy tealighcik szklany za wywol 0,20 gr aagataa8 mam na koncie dziekuje Num 15 plotno w ramie zafoliowane sercem za kup teraz 5 zl wyslane paczke ekonomiczna Nadziejkowa kotelkowa Pani Wieslawa mam na koncie dziekuje Num 13 a zajaczek ceramika ecru za wywolawcza 4 zl Nuncek Num 2 a thiller ksiazka,,Malowidlo,, kup teraz 10 zl Pani Ania Dyr Nadziejkowa kup teraz num 8 zajaczek duzy ozdobiony 8 zl Babcia Marynia Nadziejkowa w opcji kup teraz mam na koncie dziekuje cudnie! Num 9 za 2 zl woreczek ozdobny niebieski Num 10 za 5 zl gwiazdki naklejeczki Swiateczne Nadziejkowa psiapsiolka Malgonia mam na koncie dziekuje cudnie Num 6 zestaw malowanych niebieskich bomabsek kup teraz sercem 4 zl Num 11 ksiazeczka Kolędy kup teraz sercem 2 zl Nadziejkowo calem sercem dla Lemonka rudunia ktory zacznie Nowe Zycie kramik potrwa do 14 grudnia do godz 21 Zapraszam Dobreduszki Wolam wolam pomocy pragne ciepla dobrego serca To Ja Lemonek 1 Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Num 1 ksiazka Dobre Serce Jego Swiatobliwosc Dalajalama stan bardzo dobry str 228 cena wywol 6 zl nowa cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Num 2 ksiazka nowa moze byc na prezent ,,Tiger To Ja,, Dariusz Michalczewski stan idealny stokroc polecam str 288 bardzo gruba ciezka ale ale ciekawa ogromnie cena wywol 8 zl nowa cena wywol 4 zl nowa wywolawcza 3 zl Num 2 a ksiazka thiller horror..,,Malowidlo,, bardzo fajnie sie czyta jednym tchem swietny tr straszny stan bardzo dobry stron 272 cena wywol 5 zl nowa wywolawcza 3 zl sprzedana Wujek Nuncek sercm za 10 zl dziekuje pieknie! Karol jest bogatym biznesmenem, który próbuje na nowo ułożyć sobie życie po tragicznym wypadku. W tym celu sprzedaje firmę i przeprowadza się na Śląsk, gdzie zaczyna remontować zrujnowany dom. Pewnego dnia odnajduje na strychu XIX-wieczny portret jakiegoś młodzieńca. Zafascynowany zaczyna zgłębiać historię dzieła. Zapał z czasem zmienia się w obsesję, która miota Karolem po całej Europie. Podczas podróży poznaje córkę dawnego właściciela swego domu, która twierdzi, że nad obrazem ciąży klątwa. Staruszka namawia Karola, by zniszczył znalezisko, ale ten wierzy, że duch młodzieńca z obrazu pomoże mu rozwikłać tajemnicę tragedii, która go spotkała. Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Num 3 dzwoneczek witrazyk dosc duzy szklany dosc ciezki z zawieszkami ozdobami tutaj zdj z google piekny przezroczysty kolor cena wywol 2 zl nowa cena wywol 1 zl haniabor za wywol dziekuje https://www.google.com/search?q=witrazyk+dzwoneczek+czerwony&tbm=isch&ved=2ahUKEwiH9quc5rnsAhVHGXcKHdFEDScQ2-cCegQIABAA&oq=witrazyk+dzwoneczek+czerwony&gs_lcp=CgNpbWcQAzoFCAAQsQM6BAgAEEM6CAgAELEDEIMBOgIIADoECAAQGFCD_ARY8dAFYMLVBWgAcAB4A4ABb4gBhSeSAQQ2Ni4ymAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWewAQDAAQE&sclient=img&ei=-u2JX4eRPMey3APRibW4Ag&bih=735&biw=1536&rlz=1C1GCEA_enPL871PL871#imgrc=r5HQ0vpPdBrwFM&imgdii=MB7NrgRovJFESM Num 3 a serce ratanowe z zawieszka na szybke Kupila nasza gucio dawno dawno na mym kramiku i przekazala na kolejny dziekuje! kolor ecru cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Num 4 zaslonki firany na kolkach 2 sztuki szyfonowe przezroczyste stan idelany choc uzywalam dosc dlugo kolor jasny fiolecik bardzo bardzo polecam tu zdj z google cena wywol za komplet 14 zl nowa cena wywol 10 zl komplet zaslony sa dlugie ponad 2 metry Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Num 5 damski dezodorant spray bies ,,Blossom Orchid,, 150 mll nowiutenki piekny zapach cena wywol 7 zl nowa cena wywolo 5 zl Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Num 6 trzy cudne bombki niebieskie maolowane we wzorki zimowe Swiateczkowe plastikowe tu zdj podobne z google cena wywol 3 zl za komplecik 3 szt bombeczkowo kupila Moja psiapsioleczka Malgonia za 4 zl dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Num 7 szklany swiecznik na tealighty zolty b ladny cena wywol 1 zl 50 gr nowa cena wywol 0,20 gr haniabor za wywol dziekuje Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Num 8 cudny zajaczek z zaieszeczka kolorowy drewniany wysokosc 14 cm cena wywol 2 zl Pani Anna Dyrektor Nadziejkowa 8 zl kup teraz dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Num 9 woreczek zodoby na bizu na prezencik maly cena wywol 1 zl 50 gr kupila Nadziejkowa Babcia Marynia 2 zl dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Num 10 gwiazdki sniezynki njaklejki bielutenkie zestaw cena wywol 3 zl kupila Nadziejkowa Babcia Marynia 5 zl dziekuje cuuudnie! Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Num 11 ksiazka Kolędy stan idealny cena wywol 1 zl kupila Moja psiapsioleczka Malgonia za 2 zl dziekuje ! Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Num 12 piekna husta szal reserwed ogromna jedna nitka lekko zaciagnieta jak nowy kolor roz jasny cena wywol 7 zl Ciocia mari23 obie rzeczy kup teraz razem 10 zl dziekuje pieknie! Num 12 a gwiazdka mala z filcu kolor ecru cena wywol 0.50 gr nowa wywol 0,10 gr Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Num 13 pileczka zielona dla pupilka jak nowa 1 sztuka cena wywol 2 zl nowa cena wywol 1 zl Num 13 a zajaczek ceramika bialy maly siedzacy,tu zdj z googla bardzo ladna ozdoba stan idealny cena wywol 4 zl Nadziejkowa znajoma P Wieslawa kotelkowa dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Num 14 Swiateczne torebunie na prezenty 2 sztki piekne male tu zdj z googla podobne cena wywol 4 zl ze zestawnowa cena wywol 3 zl nowa wywol 2 zl Num 14 a 3 kokardy duze Swiateczkowe cena wywol 0.40 gr Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Num 15 plotno na ramce podobrazie malarskie zafoliowane wymiary 24 cm na 30 cm przelezalo w szafie troche cena wywol 4 zl kup teraz 5 zl kupila Agatka aagataa8 pieknie dziekuje! Mum 15 a ksiazka ,,Preparator,, nowiutka stron 232 okladka ze skrzydelkami kryminal tr straszny.. zeznanie czlowieka ktory pracuje w .. ! na faktach cena wywol 8 zl mowa wywolawcza 3 zl .Czy śmierć weszła na świat przez zawiść diabła? A może wiara w nadnaturalne pochodzenie Złego i zła jest zbyteczna? Bo ludzie i tak sami potrafią zdobyć się na każdą niegodziwość? Co do tego nie mam ostatecznej pewności. Jednak to właśnie te dwie myśli bezustannie prześladowały mnie podczas pisania Preparatora. Po raz pierwszy w Polsce, 30 marca, w ręce czytelnika trafia seria powieści dokumentalnych, gatunek literacki, który zyskał światową sławę dzięki słynnemu dziełu Trumana Capote "Z zimną krwią" z 1966 roku. Rzeczywiste tragedie, prawdziwe historie i zbrodnie, które naprawdę popełniono, stały się kanwą dla fabularnych powieści, porywających czytelnika w świat tamtych wydarzeń. "Preparator" rozpoczyna serię powieści dokumentalnych "Na F/Aktach", inspirowanych autentycznymi Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Zapraszam z calej duszy na kramik maluszy dla przecudnownej istoty Jesli Dobraduszka sobie zazyczy kup teraz to wystarczy 1 zl wiecej Quote
beataczl Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Num 4 zaslonki firany na kolkach 2 sztuki szyfonowe przezroczyste stan idelany choc uzywalam dosc dlugo kolor jasny fiolecik bardzo bardzo polecam tu zdj z google cena wywol za komplet 14 zl Nadziejko, one sa krotkie? 53 minuty temu, Nadziejka napisał: Num 8 cudny zajaczek z zaieszeczka kolorowy drewniany cena wywol 2 zl a jaki wyskoki jest zajaczek? Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 3 minuty temu, beataczl napisał: Nadziejko, one sa krotkie? a jaki wyskoki jest zajaczek? Witaj witaj Beacku Zaslony sa dlugie ponad 2 metry potem zmierze dokladnie i podam szerokosci tez ok 140...wiecej moze Zajaca zaraz mierze pozdrawiam Quote
beataczl Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 1 minutę temu, Nadziejka napisał: Witaj witaj Beacku Zaslony sa dlugie ponad 2 metry potem zmierze dokladnie i podam szerokosci tez ok 140...wiecej moze Zajaca zaraz mierze pozdrawiam no wlasnie Ewo ja dlugie mam i to nie jedne ..myslalam,ze te krotkie sa do parapetu jak na rysunku . moze zajaczek bedzie taki jak potrzebuje,to poczekam spokojnie Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 1 godzinę temu, beataczl napisał: no wlasnie Ewo ja dlugie mam i to nie jedne ..myslalam,ze te krotkie sa do parapetu jak na rysunku . moze zajaczek bedzie taki jak potrzebuje,to poczekam spokojnie Zajaczek ma 14 cm Ja mam kilkanascie par zaslon i firan na koleczkach i na szeleczkach ale ale ciagle zmieniam , czasem zakladam na jedna str okna dwie w innym kolorze i na druga str dwie w innym Efekt jest piekny , polecam Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Dokladam fantuski zajrzyjcie do Ewuski Quote
Nadziejka Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 26 minut temu, Kamila Proc napisał: wpadlam Witaj iskierko jak sie ciesze ze Jestes Quote
Recommended Posts