Ingrid44 Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 16 minut temu, Radek napisał: Na dziś kończę dyżur. A ja zaczynam :) 1 Quote
Kamila Proc Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 a ja ani nie zaczelam ani nie skonczylam. kicha Quote
jola&tina Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 Dzień dobry w słoneczny niedzielny poranek 8 godzin temu, Radek napisał: Na dziś kończę dyżur. 8 godzin temu, Ingrid44 napisał: A ja zaczynam :) 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: a ja ani nie zaczelam ani nie skonczylam. kicha Dziękuję za ofiarne pełnienie dyżurów. ! Quote
jola&tina Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 9 godzin temu, Isabel napisał: A kotkom bez budki - ciepłej nocy, chociaż pewnie i tak będzie im biedakom zimo :( Tak, teraz bezdomniakom co wieczór powinniśmy życzyć ciepłej nocy. Quote
guccio Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 10 godzin temu, jola&tina napisał: Też o to chciałam się zapytać :) A te budki są ciężkie? Jak są przymocowane do podłoża ? Budek jest trzy.Wczoraj wieczorem widziałam w jednej trzy łepki.Na wierzchu budek położona deska. Quote
jola&tina Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 37 minut temu, guccio napisał: Budek jest trzy.Wczoraj wieczorem widziałam w jednej trzy łepki.Na wierzchu budek położona deska. Trzy budki to tak w sam raz :) Będą po 2,3 kotki w środku :) Ale jakie mądraski z tych kotków, od razu załapały, że to domki dla nich. Quote
guccio Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 1 minutę temu, jola&tina napisał: Trzy budki to tak w sam raz :) Będą po 2,3 kotki w środku :) Ale jakie mądraski z tych kotków, od razu załapały, że to domki dla nich. Na początku wypalam im do budek smaczki. 1 Quote
guccio Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Przed chwilą, guccio napisał: Na początku wypalam im do budek smaczki. Sypalam. 1 Quote
jola&tina Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 8 minut temu, guccio napisał: Sypalam. Domyśliłam się, co zrobiłaś :) Quote
jola&tina Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 4 minuty temu, Kamila Proc napisał: numer 27 prosze Kamila, ślicznie dziękuję !!!! Proszę podaj mi na PW adres do wysyłki, guccio będzie po niedzieli wysyłać paczki, to wyślę. A ja za chwilę wyślę do Ciebie namiary na konto, tylko idę zrobić sobie kawę,bo tę z bazarku właśnie wypiłam :) Quote
guccio Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 8 minut temu, Kamila Proc napisał: numer 27 prosze Mamy 2 egzemplarz, książka jest super. Dziękujemy. Quote
guccio Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Przed chwilą, guccio napisał: Mamy 2 egzemplarz, książka jest super. Dziękujemy. Tzn.u mnie w domu jest wyczytana. Quote
jola&tina Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 47 minut temu, Kamila Proc napisał: numer 27 prosze PW wysłane :) Quote
jola&tina Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 Książki są super - ciekawe i wszystkie prezentowe :) Zapraszamy! Quote
jola&tina Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 Zapraszamy na gwarny bazarek :) Quote
Recommended Posts