Radek Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Tak się nieśmiało przypomnę z numerem konta. Quote
kinga_kinga7 Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 3 godziny temu, Radek napisał: Tak się nieśmiało przypomnę z numerem konta. ojej zapomniałam, a nie masz? Quote
Radek Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 2 godziny temu, kinga_kinga7 napisał: ojej zapomniałam, a nie masz? Poszukam :) Quote
Radek Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 19 godzin temu, Radek napisał: Poszukam :) I nie zdążyłem znaleźć, tak szybko przyszło PW :) Quote
Jo37 Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Co się stało z wpłatą 50,00 zł od p.Irenki z Katowic. Nie jest ujęte w zestawieniu a było ani w kwocie przelewu. Quote
kinga_kinga7 Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 40 minut temu, Jo37 napisał: Co się stało z wpłatą 50,00 zł od p.Irenki z Katowic. Nie jest ujęte w zestawieniu a było ani w kwocie przelewu. Kochana Jo ! Zapomniałam o niej :( :( Wybacz, już zapisuję, rozmawiałam tel z Panią Irenką :) Quote
Jo37 Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Jeżeli możesz umieścić na wątku potwierdzenie przelewu na te 50 zł oczywiście zamazując swoje dane i numer konta. Quote
kinga_kinga7 Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 Pani Irenko z Katowic bardzo przepraszam Panią za ten błąd :( Cegiełka już była zapisana, ale coś mi zginęło, zresztą nie tylko to, ciągle mam z dogomanią jakiś problem, a to linków na bazarki nie mogę wysyłać a to coś innego :( Już jest cegiełka naniesiona i jeszcze raz przepraszam Quote
kinga_kinga7 Posted November 5, 2020 Author Posted November 5, 2020 Z zimowych cegiełek uzbierała nam się kwota 561,- !!!!!!!!!! Jesteście niesamowici, wspaniali i kochani !!!!!!!! Taką kwotę przelewam na AZYL :) Bardzo, bardzo dziękuje Wam wszystkim, bo gdyby nie Wy, Wasza cegiełka to nie byłoby takiej kwoty, która dla nas jest nieoceniona !!!!! Dziękujemy, za tą, przeogromną pomoc, w imieniu Cezarka naszego oraz innych psiaków :) 1 Quote
Radek Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 13 godzin temu, kinga_kinga7 napisał: Z zimowych cegiełek uzbierała nam się kwota 561,- !!!!!!!!!! Piękna suma. 1 Quote
Recommended Posts