b-b Posted September 30, 2020 Author Posted September 30, 2020 2 godziny temu, beataczl napisał: jest jakas nadzieja,ze karta znajdzie kupca... Światełko tunelu się pojawiło :) Quote
b-b Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 Niestety mąż zapomniał zabrać kartę ze sobą i sprawdzi dopiero jutro. Quote
agat21 Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 To ja zalicytuję za wywoławczą i jednocześnie poproszę o pomoc i działanie w sprawie zwierząt: petycja do Senatu Podpiszcie proszę i roześlijcie znajomym! Dzięki i przepraszam za wykorzystanie wątku bazarkowego.. Quote
b-b Posted October 2, 2020 Author Posted October 2, 2020 6 godzin temu, agat21 napisał: To ja zalicytuję za wywoławczą i jednocześnie poproszę o pomoc i działanie w sprawie zwierząt: petycja do Senatu Podpiszcie proszę i roześlijcie znajomym! Dzięki i przepraszam za wykorzystanie wątku bazarkowego.. Dziękuję za licytację :) Quote
b-b Posted October 3, 2020 Author Posted October 3, 2020 Dnia 2.10.2020 o 14:38, agat21 napisał: To ja zalicytuję za wywoławczą i jednocześnie poproszę o pomoc i działanie w sprawie zwierząt: petycja do Senatu Podpiszcie proszę i roześlijcie znajomym! Dzięki i przepraszam za wykorzystanie wątku bazarkowego.. Szanowna Ciocia wygrała licytację ;) Quote
agat21 Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 2 godziny temu, b-b napisał: Szanowna Ciocia wygrała licytację ;) Ach, jakże się cieszę :) I że wspomogę tym samym Roxiulkę :) Quote
b-b Posted October 3, 2020 Author Posted October 3, 2020 2 godziny temu, agat21 napisał: Ach, jakże się cieszę :) I że wspomogę tym samym Roxiulkę :) Poprosiłam Aldrumka o przesłanie danych do wpłaty jako skarbnika Roxi :) Jej proszę podesłać pieniążki za kartę i koszt wysyłki - list polecony. Ja pokryję wysyłkę listem poleconym priorytetowym. A mi proszę podesłać dane do wysyłki :) Quote
agat21 Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 22 godziny temu, b-b napisał: Poprosiłam Aldrumka o przesłanie danych do wpłaty jako skarbnika Roxi :) Jej proszę podesłać pieniążki za kartę i koszt wysyłki - list polecony. Ja pokryję wysyłkę listem poleconym priorytetowym. A mi proszę podesłać dane do wysyłki :) Ok, to adres zaraz wysyłam. Do Aldrumki mam konto, chyba, że ma osobne dla Roxi. Zaczekam dla pewności, żeby nie narobić bałaganu. A ile za wysyłkę przelać? Quote
Aldrumka Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 1 minutę temu, agat21 napisał: Ok, to adres zaraz wysyłam. Do Aldrumki mam konto, chyba, że ma osobne dla Roxi. Zaczekam dla pewności, żeby nie narobić bałaganu. A ile za wysyłkę przelać? to samo :), wysłałam chyba jednocześnie z tym Twoim postem Quote
b-b Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 14 godzin temu, agat21 napisał: Ok, to adres zaraz wysyłam. Do Aldrumki mam konto, chyba, że ma osobne dla Roxi. Zaczekam dla pewności, żeby nie narobić bałaganu. A ile za wysyłkę przelać? Zaokrąglimy w dół do 5zł :) Adresu nie dostałam :) Quote
agat21 Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 5 godzin temu, b-b napisał: Zaokrąglimy w dół do 5zł :) Adresu nie dostałam :) Oj, zapomniałam o adresie, kasa poszła do Aldrumki już wczoraj. Adres wysyłam zaraz :) Quote
Aldrumka Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 wpłata przyszła błyskawicznie 156 zł dziękuję, już zaksięgowane na koncie Roxi Quote
b-b Posted October 7, 2020 Author Posted October 7, 2020 17 godzin temu, Aldrumka napisał: wpłata przyszła błyskawicznie 156 zł dziękuję, już zaksięgowane na koncie Roxi Dziękuję za potwierdzenie :)) Quote
Recommended Posts