eurydyka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 zamieszczam na prosbe znajomej Bella - sunia ma około 3 lat, ok. 30 cm w kłębie, miękką sierść, kolor mieszany z przewagą brązu. Ma wadę zgryzu - wysuniętą do przodu dolną szczękę, niestety ma kilka blizn i jest podejżenie, że była bita. Jest bardzo wesołą sunią, potrafi zachować się w mieszkaniu (pozostawiona nawet na kilka godzin nie załatwia się w domu, nic nie niszczy), nie wchodzi na łóżka, reaguje na komendę 'siad'. Umie chodzić na smyczy, jest posłuszna, spokona ale kiedy się cieszy - to całą sobą. Została znaleziona pod koniec marca na stacji benzynowej. Mieszkała tam przez tydzień na trawniku, została wyrzucona z przejeżdźającego samochodu. Zglądała do każdego samochodu - przez pierwsze kilka dni, karmiły ją Panie z barku na stacji. Została odrobaczona, odpchlona, zaszczepiona na wściekliznę. W tej chwili przebywa na obserwacji w szpitalu (mam już w domu 3 psy), gdzie czeka na sterylizację i ewentualne dalsze leczenie (oddany wycinek skóry do badania, które pokaże, czy sunia nie ma grzybicy). Sunia jest pod Warszawą. W komplecie z sunią dodajemy smycz, miski i worek jedzenia Jesli chcesz pomoc suni skontaktuj sie z Justyna, pod ktorej opieka przebywa: [email protected] tel 0502 360 293 Quote
eurydyka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 ta sunia w ogole kojarzy mi sie z jakas rasa, border terierem jesli dobrze w atlasie psow wypatrzylam Quote
eurydyka Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 sunia jest fajnym psiakiem, dobrze zeby szybko ktos ja zauwazyl i pokochal Quote
eurydyka Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 sunia juz po sterylce i czeka na dom Quote
eurydyka Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 suni sie udalo wylacznie dzieki jej tymczasowej opiekunce trzymam kciuki za aklimatyzacje w nowym domu Quote
Recommended Posts