Nadziejka Posted June 24, 2020 Author Posted June 24, 2020 11 minut temu, Koki-99 napisał: Poproszę: majciochy za 3 zł skarpetunie za 2 zł i.... kawusię, bo kawusi nigdy dość :) Koki Serce Dziekuje Dziekuje Ogromnie Bardzo sie ciesze Bedziesz miec znizeczke przy wysylce i mnostwo niespodzianek Slicznie Dziekuje Pozdrawiam Quote
Radek Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 8 godzin temu, Nesiowata napisał: Widać płonne nadzieje. Spróbuję w piątek, bo jutro wyleguję się do siódmej. Quote
Livka Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 Nadziejko, ogromnie dziękuję za wszystko co robisz dla Tobiaszka ! 1 Quote
Nadziejka Posted June 24, 2020 Author Posted June 24, 2020 zaprosimy z nadzieja Liveczko tylko jeden kubas taki ostal ten kubas mam chyba z 10 lat ale jeszcze sie trzyma 4 minuty temu, Livka napisał: Nie masz dwóch tych ładnych kubeczków ? Quote
Radek Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 26 minut temu, Livka napisał: Ja zawsze podwójne ;) Z dwóch kubków na raz? ;) Quote
Nadziejka Posted June 24, 2020 Author Posted June 24, 2020 46 minut temu, Radek napisał: Z dwóch kubków na raz? ;) Dwa serca z dwoch kubeczkow 2 Quote
Nadziejka Posted June 24, 2020 Author Posted June 24, 2020 Serduszka zapraszamy na watus Prosimy o deklaracyjki Moze Dobraduszka da rade ktoras? Zapraszamy z calego serca dla Tobiaszka Tobiaszek bardzo bardzo potrzebuje nas Pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted June 24, 2020 Author Posted June 24, 2020 dokladam Cegielenki w pierwszy post kochani Cegielka Zycia 5 zl Quote
Radek Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Serduszka zapraszamy na watus Prosimy o deklaracyjki Moze Dobraduszka da rade ktoras? Z deklaracją nie dam rady, ale intensywnie myślę nad cegiełką. 1 Quote
Nadziejka Posted June 25, 2020 Author Posted June 25, 2020 Zapraszamy z calej duszy z modlitwa za wszystkie lapenki Quote
Nadziejka Posted June 25, 2020 Author Posted June 25, 2020 Dokladam ksiazke ,,Drogi Evanie Hansenie,, na podstawie musicalu num 5 b opis Samotny niesmialy Evans za namowa terapeuty,pisze do siebie listy..jeden zz tych listow przypadkiem trafia w rece Connora ,szkolnego buntownika Evan jest przerazony...wkrotce potem Connor popelnia samobojstwo a odnaleziony przy nim list,zostaje wziety za niewyslana wiadomosc do Evana... klamstwo odmienia jego, Evana zycie ... Quote
Nadziejka Posted June 25, 2020 Author Posted June 25, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Kamila gdzieś zaginęła? Wujcio jaki mialysmy cuuudny spacer szalenstwo ze hoho teraz w nocy moja ukochana spotkala na pacerku swoja ulubiona sunie wielka Bosnie o matuniu alez szalaly jeno patrzalalm aby gdzies w jakies krzaki nie oddalily czy w inna ulice nie popedzily radosc ogromna ze spotgkania z biegania razem Bosnia jeszcze bardziej ..upasiona wazy juz chyba z 40 kilo ponad a moja skarbunia ok 14 ...hihi alez szalenstwa byly i ja tez poszaalalm , choc dzis okropnie czulam ale z tymi szczesciami to biegunialalm potem zapielysmy szelenki i pomalu do domku bedziem lulac spokonie oj jak brakowalo mojej laluni takiego szalenstwa z ulubiona psiapsiunia szkoda ze tak rzadko sie widujemy czasem raz na pol roku 1 Quote
Recommended Posts