Radek Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 9 godzin temu, Kamila Proc napisał: i co bylo napisz Kotlet mielony z ziemniakami i do tego surówka z białej kapusty i marchewki. 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: poczekam na obiad(wczesny) O której jest wczesny? 4 godziny temu, Nadziejka napisał: pieczony kurczaczek plus ziemniaczki mizeria i buraczki z cytrynka Wczoraj do obiadu miałem buraczki. Uwielbiam. Quote
Nadziejka Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 13 minut temu, Radek napisał: Kotlet mielony z ziemniakami i do tego surówka z białej kapusty i marchewki. O której jest wczesny? Wczoraj do obiadu miałem buraczki. Uwielbiam. pyyysznosci pysznosci zapraszamy wieczoreczkiem niebieskiem ptaszeczkiem buraczki polecam o kazdej porze Quote
Radek Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 4 godziny temu, Nadziejka napisał: zapraszamy wieczoreczkiem niebieskiem ptaszeczkiem Niesamowity kolor ma ten ptaszek 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Zjadłbym truskawek. 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: spac Oj tak. Quote
Radek Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: piekne sa To fakt. 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: I w ogóle niebieski dziś dzień. Quote
Nadziejka Posted May 11, 2020 Author Posted May 11, 2020 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: lubie ten kolor Serdecznie wieczorkiem zaprosimy Quote
Radek Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Serdecznie wieczorkiem zaprosimy I ciemną nocą też. Quote
Radek Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Trzecie miejsce utrzymałem. Miłego dnia wszystkim. Quote
Kamila Proc Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 35 minut temu, Radek napisał: Trzecie miejsce utrzymałem. Miłego dnia wszystkim. wzajemnie brazowy dzis Wuju Quote
Recommended Posts