Radek Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: własnie też go chciałam , ale dogadamy się i poprosze SPANIELKA dziewczynke za CW ;) Uff, kamień z serca:) Miłego dnia wszystkim. Quote
Malgoska Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 11 godzin temu, Aldrumka napisał: Cudny spanielek przybył :) dziękuję 10 godzin temu, Radek napisał: Na takie sytuacje nie ma rady. Cudowny piesek. Poproszę chłopczyka za CW:) no wiem bardzo dziękuje :) 5 godzin temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry witamy 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: braaawo :) 3 godziny temu, kiyoshi napisał: własnie też go chciałam , ale dogadamy się i poprosze SPANIELKA dziewczynke za CW ;) bardzo dziękuję 2 godziny temu, Nadziejka napisał: bravo Iza bravo wujenek pisielki juz zaopiekowane :) 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy :) 1 Quote
Malgoska Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 38 minut temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy nieustannie 27 minut temu, Radek napisał: Są jeszcze fajne fanty. 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: hopsi hop Quote
Malgoska Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy hop 1 Quote
Nadziejka Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 5 minut temu, Kamila Proc napisał: skad takie fajne ptaszki? Quote
Malgoska Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 2 godziny temu, Olena84 napisał: I znowuż 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: dawaj na sama gore 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: z nadzieja caluni czas 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: skad takie fajne ptaszki? 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: niebiesciutkie hop Quote
Malgoska Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy niezmiennie 12 minut temu, Livka napisał: Hopla :) hop Quote
Recommended Posts