Radek Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 5 godzin temu, Livka napisał: Znowu pyszności kuszą późną porą. Quote
Nadziejka Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 Dzien dobry zimnica wszedzie rano zimowo i nawet troche sniegowo bylo z nadzieja wciaz i caly czas czekmy na normalne zycie bez strachu zapraszamy ostatni dzien bazareczku Quote
Radek Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 5 godzin temu, Livka napisał: Dzień dobry :) 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: i ja sie przywitam Miłego dnia wszystkim. 2 godziny temu, Nadziejka napisał: zimnica wszedzie rano zimowo i nawet troche sniegowo bylo U nas też z rana padał śnieg. Jak wychodziłem z Igusiem, spacer z Gajką był już bezśniegowy. Ale na termometrze 1 stopień był. Trochę zimno jak na maj. Quote
Nadziejka Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Miłego dnia wszystkim. U nas też z rana padał śnieg. Jak wychodziłem z Igusiem, spacer z Gajką był już bezśniegowy. Ale na termometrze 1 stopień był. Trochę zimno jak na maj. 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: i ja sie przywitam 6 godzin temu, Livka napisał: Dzień dobry :) Serdecznie zapraszamy z Nadziejutkowa na kolejny kramcik Tobiaszkowi Nowy Tobisiowi kruszenkowi do 27.05 zajrzyj Dobraduszko.. Quote
Radek Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: snieg padal w nocy A tego nie wiedziałem. Quote
Radek Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 34 minuty temu, Kamila Proc napisał: koniec bliski Już tylko 5 godzin. Quote
b-d Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Nadziejko, poproszę cegiełkę dla Tobisia za 30zł. 1 Quote
Nadziejka Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 4 minuty temu, b-d napisał: Nadziejko, poproszę cegiełkę dla Tobisia za 30zł. Z Calego Serducha Dziekuje Wujenku Quote
Nadziejka Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 5 minut temu, b-d napisał: Nadziejko, poproszę cegiełkę dla Tobisia za 30zł. Wujciu Drogi Pozdrawiam Ogromnie Sle Tobie num konta Liveczki Naszej 1 Quote
b-d Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 4 minuty temu, Nadziejka napisał: Wujciu Drogi Pozdrawiam Ogromnie Sle Tobie num konta Liveczki Naszej Nadziejko, Tobie należą się podziękowania i pozdrowienia - za to wszystko, co tutaj robisz:-) 1 Quote
Nadziejka Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 31 minut temu, b-d napisał: Nadziejko, Tobie należą się podziękowania i pozdrowienia - za to wszystko, co tutaj robisz:-) Wujciu Dziekuje Z Calej Duszy Wszytcysmy maluczcy bezbronni..wobec swiata strasznego... jakze strasznego wszystkim istotom ktore mowic obronic sie nie zdolaja Tylko razem mamy sile wiare Dziekuje Wujenku Za Wszystko Zaszczyt dla mnie ogromny Quote
Recommended Posts