TZmestudio Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Dziś w ogrodzie zaszczycił nas rudzik. Niestety łajza był zbyt płochliwy abym mógł mu zrobić zdjęcie. Ale będę polował. Quote
Aldrumka Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 to czekamy na zdjęcia rudzika i towarzyszy Quote
TZmestudio Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 21 minut temu, Kamila Proc napisał: rydz? Rudzik. Zdjęcie z internetu: https://images.app.goo.gl/rAMKtVc9a1wXdoe97 Quote
Kamila Proc Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 4 minuty temu, TZmestudio napisał: Rudzik. Zdjęcie z internetu: https://images.app.goo.gl/rAMKtVc9a1wXdoe97 a, ptak. no tak, grzyb by ci nie uciekl raczej Quote
Nadziejka Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Majki - 9kg psiego nieszczęścia, toczeń i parwo Aldrumko pozwol ze wstawie wolanie o pomoc Quote
Radek Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 7 godzin temu, TZmestudio napisał: Dziś nawet Radek się rano zerwał :) Z powodu pracy od ósmej:) 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: przeciez Radek to ranny wujek W normalnych warunkach tak, teraz pojawiam się ciut później. 6 godzin temu, TZmestudio napisał: Tak było za czasów normalności. O to to. Trzeba mieć nadzieję, że normalność wróci. Quote
Radek Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: wroci, wroci Oby jak najszybciej 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Wieczorne hooop I nocne też:) Przelew dziś powędrował. Quote
Aldrumka Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 Podrzucę jeszcze bo może wszyscy jutro dłużej pośpią Quote
UlaFeta Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Dzien dobry:) Chcialam zapytać gdzie mogę odebrać SZCZURA? Quote
Aldrumka Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 21 minut temu, UlaFeta napisał: Dzien dobry:) Chcialam zapytać gdzie mogę odebrać SZCZURA? Szczur ciągle na Powiślu, ewentualnie mogę przejść się z psem do Metra CN Kopernik Quote
TZmestudio Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: szczur na powislu? Takie czasy :) Quote
Recommended Posts