TZmestudio Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 38 minut temu, Kamila Proc napisał: w goreczke To i ja ;) Quote
Aldrumka Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 dziękuje wszystkim meldującym się tutaj ; to miło nie być osamotnioną w podnoszeniu :) chyba muszę zrobić kolejny bazar, żeby czuć tę wspólnotę :) Quote
Kamila Proc Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 18 minut temu, Aldrumka napisał: dziękuje wszystkim meldującym się tutaj ; to miło nie być osamotnioną w podnoszeniu :) chyba muszę zrobić kolejny bazar, żeby czuć tę wspólnotę :) zrob koniecznie Quote
TZmestudio Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 34 minuty temu, Aldrumka napisał: dziękuje wszystkim meldującym się tutaj ; to miło nie być osamotnioną w podnoszeniu :) chyba muszę zrobić kolejny bazar, żeby czuć tę wspólnotę :) A miałaś jakieś inne myśli?? :-) Quote
Radek Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 5 godzin temu, TZmestudio napisał: Ta cegiełka to tegobazarkowa czy zeszlobazarkowa :-) Tegobazarkowa:) Quote
Aldrumka Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: A miałaś jakieś inne myśli?? :-) no cóż miewałam Quote
TZmestudio Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: i dobrej nocy Już??? Spać??? :) Quote
Radek Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Już??? Spać??? :) Jeszcze nie, ale już niedługo:) Mogę nieśmiało poprosić o dane do przelewu? Czy może zwyczajowe konto? Quote
Aldrumka Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 13 minut temu, Radek napisał: Jeszcze nie, ale już niedługo:) Mogę nieśmiało poprosić o dane do przelewu? Czy może zwyczajowe konto? Chyba zwyczajowe :) tzn. cegiełki bezpośrednio do opiekuna bandy Quote
TZmestudio Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 8 godzin temu, Aldrumka napisał: Chyba zwyczajowe :) tzn. cegiełki bezpośrednio do opiekuna bandy 9 godzin temu, Radek napisał: Jeszcze nie, ale już niedługo:) Mogę nieśmiało poprosić o dane do przelewu? Czy może zwyczajowe konto? Przyjmę bez narzekania. Czyli bezpośrednio do mnie. Quote
Radek Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 8 godzin temu, Aldrumka napisał: Chyba zwyczajowe :) tzn. cegiełki bezpośrednio do opiekuna bandy 2 minuty temu, TZmestudio napisał: Przyjmę bez narzekania. Czyli bezpośrednio do mnie. Dziękuję za info:) Wieczorem pójdzie. Quote
Kamila Proc Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 11 godzin temu, TZmestudio napisał: Już??? Spać??? :) ale wczesniej wstalam Quote
TZmestudio Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 14 minut temu, Kamila Proc napisał: ale wczesniej wstalam Dziś nawet Radek się rano zerwał :) Quote
TZmestudio Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: przeciez Radek to ranny wujek To są dawne czasy. Tak było za czasów normalności. Teraz wstaje o 11:00 a nawet później. Ale niech się wysypia. W końcu to nasz Herbaciany Wujek Slońce Quote
Kamila Proc Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 1 minutę temu, TZmestudio napisał: To są dawne czasy. Tak było za czasów normalności. Teraz wstaje o 11:00 a nawet później. Ale niech się wysypia. W końcu to nasz Herbaciany Wujek Slońce dobrze go poznales wreszcie. ale w koncu niewielu was tutaj Quote
Recommended Posts