Nadziejka Posted March 8, 2020 Author Posted March 8, 2020 1 minutę temu, jola&tina napisał: I panów też zapraszamy!!!!!!!! Meszczyzni zaproszeni ale ale zadniuski nie pojawil ...chyba szaleja z bukietami pod ukochanej drzwiami ... Quote
Radek Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Wujcio czy juz sie odwinalles ? znaczy z koldry napewno napewno i teraz wujcio czyni czary mary ze schowanymi niespodzankami dla swoch ukochanych Dziewczyn Już jakiś czas temu się odwinąłem. W domu życzenia złożone, kwiatki w wazonie, Gajka zjadła przysmak, a teraz czas na życzenia tutaj. Wszystkim Paniom życzę wszystkiego, co najlepsze z okazji Dnia Kobiet 1 Quote
jola&tina Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 36 minut temu, Radek napisał: Wszystkim Paniom życzę wszystkiego, co najlepsze z okazji Dnia Kobiet Panie dziękują :) Quote
Radek Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 Chwilę przerwy w lenistwie wykorzystam na podrzucenie bazarku. 1 Quote
polubek Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 przyszłam zajrzałam czy nikt się do mojego tadzia nie przytulił 1 Quote
koja Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 Dziękuję za zaproszenie :) Poleciała cegiełka dla Pimpusia. 1 Quote
Nadziejka Posted March 8, 2020 Author Posted March 8, 2020 52 minuty temu, koja napisał: Dziękuję za zaproszenie :) Poleciała cegiełka dla Pimpusia. Ciociu Stokrosci Stokrosci Dziekuje Cegielenke Twoja Juz Czaruje Quote
Nadziejka Posted March 8, 2020 Author Posted March 8, 2020 9 godzin temu, Radek napisał: Już jakiś czas temu się odwinąłem. W domu życzenia złożone, kwiatki w wazonie, Gajka zjadła przysmak, a teraz czas na życzenia tutaj. Wszystkim Paniom życzę wszystkiego, co najlepsze z okazji Dnia Kobiet Wujciu dziekujemy pieknie dziekujemy 1 Quote
Radek Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 Na koniec weekendu poproszę o cegiełkę za 10 złotych. Czy konto to samo, co zwykle? 1 Quote
Nadziejka Posted March 8, 2020 Author Posted March 8, 2020 11 minut temu, Radek napisał: Na koniec weekendu poproszę o cegiełkę za 10 złotych. Czy konto to samo, co zwykle? Wujcio alez niespodzianka cudna! Dziekuje Klaniam Dziekuje Stokrotnie Dziekuje Ogromnie Wujciu num konta mojci mojci Pozdrawiam wieczorkiem Quote
Nadziejka Posted March 9, 2020 Author Posted March 9, 2020 2 godziny temu, Radek napisał: Miłego dnia na bazarku. Dziekujemy wzajemnie wujeneczku spokojnego dnia z zaproszeniem pozdrowieniem 1 Quote
Nadziejka Posted March 9, 2020 Author Posted March 9, 2020 Pieguskowi i Trekowi Agatkowym!Dywanik,slodyczki,wąż na szyje..zajrzyj Dobraduszko do 22 .03 Serduchem zapraszam z Nadziejkowa na maluni dla dwoch babelkow Agackowych Quote
Nadziejka Posted March 9, 2020 Author Posted March 9, 2020 15 godzin temu, koja napisał: Dziękuję za zaproszenie :) Poleciała cegiełka dla Pimpusia. Ciociu Cuuudna Dziekuje Stokroc Dziekuje Cegielenka 20 zl mam na koncie! Quote
Radek Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Może wieczorkiem uda się zajrzeć na nowy bazarek? Quote
Nadziejka Posted March 9, 2020 Author Posted March 9, 2020 Dnia 7.03.2020 o 18:27, danusia vel danka488 napisał: ponawiam zaproszenie ! Danusiu pisz prosze czy pieniazki bedziemy slac na konto stowarzyszenia Bialskie Zwierzaki? wpisze w pierwszym poscie Quote
Nadziejka Posted March 9, 2020 Author Posted March 9, 2020 Wiosennie dzis na dworku ach aby te wszystkie straszne chorobska odeszly Quote
Radek Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 26 minut temu, Nadziejka napisał: Wiosennie dzis na dworku ach aby te wszystkie straszne chorobska odeszly Niestety, jak na razie nie chcą sobie pójść. A pogoda dziś śliczna. Quote
Recommended Posts