Nadziejka Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 Dobereczek dokladam galaretunie num 2 a i jeszcze zaraz cos wyszukam Quote
Nadziejka Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 I lampion niezwyklej urody bialy z szarym daszkiem z drewienka plus szybki wycięte serca na calem lampionie, serca azrkowe piękniejsze wzory dość duzy ! stan idealny num 4 a Dar od moich kochanych skarenkow Num 1 a ksiazki wybrane w jednym ,,Zycie po wypadku,, ,,Druga szansa,, ,,Znikajacy czlowiek,, ,,Dziwny incydent z psem nocna pora,, okladka twarda stn dostateczny ale karki cale cena wywol 1 zl kilka w jednym zniszczona ale cala , moze komus spodobaja tytuly Quote
Nadziejka Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 I podkladeczka nowiutenka kolor delikatny losos num 3 a Quote
Nadziejka Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 num 5 podkladeczka sznurkowa b ladna ozdobna duza num 2 b janiol szydelkowy cuuudny Quote
Nadziejka Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 1 godzinę temu, Besia11 napisał: Dzień dobry ;) 33 minuty temu, jola&tina napisał: Zapraszamy na sobotnie zakupy! 2 godziny temu, Radek napisał: Smaczne są takie galaretki. Quote
Nadziejka Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 wedrujemy moze skusimy dobreduszki na zakupuszki Quote
polubek Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 17 godzin temu, Nadziejka napisał: Witaj serdecznie ciociu taka cena maluczka ksiega bardzo piekna ale juz kilkanascie razy wystawialam na bazareczkach i nikt nie skusil Pieknie dziekuje za licytacje Niestety zniknełam z dogo a na nowym nie umiem się odnaleźć, poza tym kto pamięta mam teraz 6 latka, dużo problemów zdrowotnych z nim, sama zostałam i do tego praca na 3 zmiany. Jedyna pomoc to od schorowanej mamy. Tak rzadko zaglądam że nie wiem. Totalny brak czasu nawet na sen. U mnie też ze zdrowiem nie najlepiej nabawiłam się w pracy astmy. Jak zawsze w takich sytuacjach pracodawca to gdzieś. Nie mam prawa iść na zwolnienie nie ważne z jakiego powodu, nic nie interesuje, chore dziecko szpital. Moim obowiązkiem jest stawić się do pracy a jak nie to do zwolnienia. Dosłownie to usłyszałam od pracodawcy. Quote
Nadziejka Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 34 minuty temu, polubek napisał: Niestety zniknełam z dogo a na nowym nie umiem się odnaleźć, poza tym kto pamięta mam teraz 6 latka, dużo problemów zdrowotnych z nim, sama zostałam i do tego praca na 3 zmiany. Jedyna pomoc to od schorowanej mamy. Tak rzadko zaglądam że nie wiem. Totalny brak czasu nawet na sen. U mnie też ze zdrowiem nie najlepiej nabawiłam się w pracy astmy. Jak zawsze w takich sytuacjach pracodawca to gdzieś. Nie mam prawa iść na zwolnienie nie ważne z jakiego powodu, nic nie interesuje, chore dziecko szpital. Moim obowiązkiem jest stawić się do pracy a jak nie to do zwolnienia. Dosłownie to usłyszałam od pracodawcy. Mateczko polubeczku najmocniej stokrotnie sciskam pozdrawiam i skarbenka i Mame Moja ukochana Maminka najcudowniejsza istota na ziemi umierala jak mialam 27 lat prawie ...nie potrafilam zyc normalnie nie umialam nic ...zostalam samiucka to wszytko te nasze czasy swiat caly upada coraz wiecej i wiecej i juz czlek nie wie gdzie bezpiecznie i martwimy dzien i noc modlimy o lepszy los naszym skarbom trzymaj sie mocno mocno ..pracodawcy to czasem hanba ...hanba i u mnie podobnie z praca...szkoda nawet pisac Quote
Nadziejka Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 36 minut temu, polubek napisał: Niestety zniknełam z dogo a na nowym nie umiem się odnaleźć, poza tym kto pamięta mam teraz 6 latka, dużo problemów zdrowotnych z nim, sama zostałam i do tego praca na 3 zmiany. Jedyna pomoc to od schorowanej mamy. Tak rzadko zaglądam że nie wiem. Totalny brak czasu nawet na sen. U mnie też ze zdrowiem nie najlepiej nabawiłam się w pracy astmy. Jak zawsze w takich sytuacjach pracodawca to gdzieś. Nie mam prawa iść na zwolnienie nie ważne z jakiego powodu, nic nie interesuje, chore dziecko szpital. Moim obowiązkiem jest stawić się do pracy a jak nie to do zwolnienia. Dosłownie to usłyszałam od pracodawcy. z calego serducha sciskam za Was za sile zdrowko za najlepsze za serca pomocne ,aby byly przy Was Quote
Nadziejka Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 dokladamy duze srebrne pudelko na prezenta stan idealny num 10 Quote
Danusia - Lusia Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 9 minut temu, jola&tina napisał: Zapraszamy - po pudełeczko i nie tylko! ponawiam zaproszenie ! Quote
Nadziejka Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 28 minut temu, Radek napisał: Śliczne fanty dołożyłaś Nadziejko. Dziekuje wujciu pozdrawiam cieplutko calunie Gajeczkowo 1 Quote
Radek Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Podrzucam na dobranoc i idę zawinąć się w kołdrę. Quote
Nadziejka Posted March 8, 2020 Author Posted March 8, 2020 serdecznie pozdrawiamy niedzielkowo zapraszamy Quote
Nadziejka Posted March 8, 2020 Author Posted March 8, 2020 7 godzin temu, Radek napisał: Podrzucam na dobranoc i idę zawinąć się w kołdrę. Wujcio czy juz sie odwinalles ? znaczy z koldry napewno napewno i teraz wujcio czyni czary mary ze schowanymi niespodzankami dla swoch ukochanych DziewczynNajlepszego zdrowenkowego spokojniusiego wszystkim lapenkom dziewczynom w Dniu Kobiet Quote
jola&tina Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 1 godzinę temu, danusia vel danka488 napisał: kobiety! zapraszamy do zakupów:) I panów też zapraszamy!!!!!!!! Quote
Recommended Posts