Berni1234 Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 Witam mam problem moja sunia po sterylizacji dostała zapalenia kikuta po dwuch miesiacach. Zrobil sie stan zapalny i suczka nie mogla oddac kalu i moczu po natychmiastowej wizycie u weta dostala kilka zaszczykow w jeden dzien i w drugi tez niby jest poprawa ale z pochwy leje sie jej duzo cuchnącej wydzieliny wet twierdzi ze moze udac sie pokonać ten stan antybiotykami a jak nie to trzeba powtórzyć operacje czy mial ktos podobny przypadek prosze o jakies porady Quote
bou Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 1 godzinę temu, Berni1234 napisał: pokonać ten stan antybiotykami a jak nie to trzeba powtórzyć operacje No i to jest jedyna opcja..jest nadzieja,że antybiotyk pomoże. Quote
Berni1234 Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 oby tak bylo ale dzis rano ja wypuscilem na pole to dalej sie nie mogla zalatwic a t o juz 4 dzien a na lezeniu mokro miala wiec cos przez noc sie wylało z niej Quote
bou Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 5 godzin temu, Berni1234 napisał: oby tak bylo ale dzis rano ja wypuscilem na pole to dalej sie nie mogla zalatwic a t o juz 4 dzien a na lezeniu mokro miala wiec cos przez noc sie wylało z niej no to biegnij do weta,bo wszystko sie może tragicznie skończyć. Quote
Recommended Posts