3xitowa Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Witam :) Posiadam sukę Husky i mamy z nią problem, na początku Września urodziła szczeniaki (przypadkowe złączenie się z naszym drugim psem) wcześniej swoje pierwsze szczenięta urodziła w Lutym, ostatnio na początku Grudnia (okolice 12 -14) Zaobserwowaliśmy jej dziwne zachowanie i napalonego na nią samca ale nie leciała jej krew, przed świętami zaczęła krwawić jak na cieczkę przystało, i do tej pory jej się to nie skończyło, co mi i mojemu partnerowi wydaje się dosyć długim okresem czasu, jak na cieczkę, czy możliwe że po takiej ilości szczeniąt w jednym roku coś może być z nią nie tak? Bardzo się o nią martwię a nie znalazłam nic na ten temat, dodam że nie chce praktycznie jeść suchej karmy i pije mało wody :( 3 Quote
bou Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 7 godzin temu, 3xitowa napisał: Bardzo się o nią martwię a nie znalazłam nic na ten temat, dodam że nie chce praktycznie jeść suchej karmy i pije mało wody :( Rzeczywiście - bardzo,ale to bardzo się martwisz o sunię,szczególnie,że bezlitośnie pozwalasz na rodzenie szczeniąt - co kilka miesięcy.To bardzo okrutne i nieodpowiedzialne podejście. Idz z suką do weterynarza,jest prawdopodobne,że ma ropomacicze,a to śmiertelnie groźne schorzenie. 1 Quote
Recommended Posts