jola&tina Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 22 minuty temu, Kamila Proc napisał: bazarek trwa Trwa!!!! Zapraszamy! Quote
jola&tina Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 Zapraszamy do 22,00 !!!!!!!!!!!!!! Quote
uxmal Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 A tak zapytam nieśmiało, czy Utwór "Między ustami a brzegiem pucharu" to nie jest taki 19 wieczne "50 twarzy Greya" ? Quote
jola&tina Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 17 minut temu, uxmal napisał: A tak zapytam nieśmiało, czy Utwór "Między ustami a brzegiem pucharu" to nie jest taki 19 wieczne "50 twarzy Greya" ? Myślę, że porównanie dobre, ale szczerze ...... nie czytałam. Jakoś nie mogę do Rodziewiczówny się przekonać, chociaż podobno ostatnio modna :) Quote
jola&tina Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 Dziękuję wszystkim za udział w bazarku - za wspólnie spędzone dni i noce :) Dziękuję za zakupy - Roki już nie potrzebuje pieniążków, ale musimy spłacić długi. Dziękuję. 2 1 Quote
jola&tina Posted January 11, 2020 Author Posted January 11, 2020 Na koncie jest wpłata od _Aga_ Dziękuję bardzo. I dzisiaj wysłałam przesyłkę do _Aga_ Quote
jola&tina Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 Na koncie jest wpłata od agat21 - dziękuję bardzo. Dzisiaj wysłałam przesyłkę do agat21. Quote
jola&tina Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 Wszystkie fanty wysłane i wszystkie wpłaty na koncie. Dochód z bazarku wyniósł 174 zł i taką kwotę przelałam dzisiaj na konto anica. Dziękuję wszystkim za pomoc bazarkową <3 Quote
Nadziejka Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 https://noizz.pl/wywiady/organizacje-nie-odbiora-juz-konajacych-zwierzat-z-rak-oprawcow/grbrgrn modlmy się aby najgorsze nie doszło do skutku .. koszmar co się dzieje z człowieczeństwem ... matko Ziemio I podpisujmy petycję kochani https://www.petycjeonline.com/petycja_przeciwko_zlikwidowaniu_prawnej_ochrony_zwierzat_w_polsce Quote
Recommended Posts