Natalaxx Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Witam, dzisiaj u mojej 9/10 letniej suczki zaobserwowalam na brzuchu między 2 sutkami kulkę (max 1 cm) byla troszkę miękka i mogłam ją poruszać, byla tal jakby pod skórą. Piesek normalnie je, bawi sie itd (nic w jego zachowaniu nie zaobserwowalam dziwnego). Jak dotykam nic go nie bolało. Co to może być? Quote
bou Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 14 godzin temu, Natalaxx napisał: Witam, dzisiaj u mojej 9/10 letniej suczki zaobserwowalam na brzuchu między 2 sutkami kulkę (max 1 cm) byla troszkę miękka i mogłam ją poruszać, byla tal jakby pod skórą. Piesek normalnie je, bawi sie itd (nic w jego zachowaniu nie zaobserwowalam dziwnego). Jak dotykam nic go nie bolało. Co to może być? Nie da się tego ocenić wirtualnie.Idz z sunia do weta,moze to nic groźnego,a może trzeba pobrać wycinek...wet będzie wiedział co to jest i co z tym zrobić,a że sunia jest juz starsza panią - warto sie pospieszyć. Zdrowia dla suńki. Quote
Recommended Posts