TZmestudio Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 8 godzin temu, Radek napisał: I mieć na półce 2-3 otwarte żele? Oczywiscie. Mam otwarte dwa zele, jedno mydlo w kostce, dwa szampomy,, trzy wody toaletowe. Zycie wtedy jest wzmocnione doznaniami. One i tak sie szybko zuzywaja. Ale kazdy ma swoje chwile przyjemnosci i spedza jak chce. :-D Ale mysle ze nie warto ograniczac sie do jednego. :) Quote
TZmestudio Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 To mile uczucie wchodzac pod prysznic patrzysz sie na zele i myslisz sobie "na co dzis mam ochote" i wybierasz czym dzis bedziesz pachnic :) Quote
TZmestudio Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Zapraszam wszystkich chętnych i niechętnych na nowy bazarek: https://www.dogomania.com/forum/topic/350771-nowy-rozkoszny-bazarek-kosmetyków-cz6-do-24112019-2000/ Miło będzie Was tam zobaczyć :-D Quote
Radek Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 8 godzin temu, TZmestudio napisał: Mam otwarte dwa zele, jedno mydlo w kostce, dwa szampomy,, trzy wody toaletowe. Motyla noga, u mnie na półce w łazience tyle by się nie zmieściło, bo półka okupowana przez Lepszą Połowę;) Quote
TZmestudio Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 26 minut temu, Radek napisał: Motyla noga, u mnie na półce w łazience tyle by się nie zmieściło, bo półka okupowana przez Lepszą Połowę;) U mnie stoi pod prysznicem. :) Quote
Radek Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 6 godzin temu, TZmestudio napisał: U mnie stoi pod prysznicem. :) To trzeba mieć prysznic;) Quote
Olena84 Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Dziękuję za żele, piękne zapachy! Dopłaciłam 20zł brakujące. Dostałam też zaproszenie na bazarek cześć 5 a nie 6;) Quote
TZmestudio Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 Na konto bandy przelewam 229zł Bardzo dziękujemy Quote
TZmestudio Posted November 15, 2019 Author Posted November 15, 2019 2 godziny temu, Olena84 napisał: Czy moja wpłata już jest? Tak zaplątałaś z przelewami, że odpowiedz brzmi : nie wiem. Zakładam że tak :) 1 Quote
Recommended Posts