jola&tina Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 7 minut temu, Kamila Proc napisał: biedny Maksio czeka Czeka, czeka i nie może się doczekać. Odnoszę wrażenie, że Dogo wymiera :( Przed chwilą było zalogowane tylko 6 osób. Szkoda, bo żadne fejsbukii ;) jej nie zastąpią. Quote
konfirm31 Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 10 minut temu, jola&tina napisał: Czeka, czeka i nie może się doczekać. Odnoszę wrażenie, że Dogo wymiera :( Przed chwilą było zalogowane tylko 6 osób. Szkoda, bo żadne fejsbukii ;) jej nie zastąpią. To prawda. Smutna prawda. Mimo wszystko, w górę Maksio, bazarek i Dogomania :)) 1 Quote
jola&tina Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: nie na razie nie wymre(chyba) Ja chyba też nie , chociaż nosiłam się z zamiarem wymarcia ;) Piesów żal i znajomych ciężko porzucać :) 2 Quote
Besia11 Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Witam i od razu się zapytam, czy możliwa jest wysyłka nierejestrowana? jeżeli tak to proszę nr 18 i 68 za cw 1 Quote
Kamila Proc Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 13 minut temu, jola&tina napisał: Ja chyba też nie , chociaż nosiłam się z zamiarem wymarcia ;) Piesów żal i znajomych ciężko porzucać :) nie wymieraj, prosze 1 Quote
jola&tina Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 6 minut temu, Besia11 napisał: Witam i od razu się zapytam, czy możliwa jest wysyłka nierejestrowana? jeżeli tak to proszę nr 18 i 68 za cw Witaj. Tak jest możliwa . Spełniamy wszystkie życzenia naszych Gości :) Czyli zapisuję i bardzo dziękuję. Quote
Besia11 Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 To poproszę zapisać jeszcze cegiełkę za 10 zł 1 Quote
jola&tina Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 1 minutę temu, Besia11 napisał: To poproszę zapisać jeszcze cegiełkę za 10 zł Bardzo, bardzo dziękuję. I zapisuję :) Quote
jola&tina Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 9 minut temu, Kamila Proc napisał: tutaj wszystko jest mozliwe Kiedyś UlaFeta napisała na którymś bazarku "rzeczy niemożliwe załatwiamy od ręki a po cuda odsyłamy na plebanię" Bardzo mi się to spodobało :) Quote
jola&tina Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 28 minut temu, gosia7 napisał: 3a i 3c za cw poproszę:) Witam. Zapewne miałaś na myśli 03a i 03c czyli Anie :) Dziękuję bardzo i już zapisuję. Quote
gosia7 Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 2 minuty temu, jola&tina napisał: Witam. Zapewne miałaś na myśli 03a i 03c czyli Anie :) Dziękuję bardzo i już zapisuję. tak Anię:) Quote
jola&tina Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 1 minutę temu, gosia7 napisał: tak Anię:) Brakuje Ci jeszcze któryś części? Quote
gosia7 Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 15 minut temu, jola&tina napisał: Brakuje Ci jeszcze któryś części? takie kupiłam właśnie na miau: Anię na uniwersytecie, Wymarzony dom Ani, Dolina Tęczy, Pożegnanie z Avonlea, Ania z Wyspy Edwarda, Z życia Avonlea. Quote
jola&tina Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 5 minut temu, gosia7 napisał: takie kupiłam właśnie na miau: Anię na uniwersytecie, Wymarzony dom Ani, Dolina Tęczy, Pożegnanie z Avonlea, Ania z Wyspy Edwarda, Z życia Avonlea. To wg tego wykazu, który jest na ostatniej stronie książek, brakuje Ci dwóch książek: Ania z Avonlea (to jest druga w kolejności) i Ania z Szumiących Topoli (czwarta). Jak gdzieś namierzą, to dam Ci znać. Te - Pożegnanie z Avonlea, Ania z Wyspy Edwarda, Z życia Avonlea - to tak luźno wpisują się w chronologie wydarzeń, takie uzupełniające opowieści . Quote
konfirm31 Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Dzień dobry :) U nas jest handlowa niedziela :). Zapraszamy na zakupy :) Quote
Recommended Posts