lilix4 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='Cheritka']Bardzo ładnie Ci wyszlo :D dziękuję [quote name='Ppx']super ;D To widać masz zapędy groomerskie ^^. dziękuję.Myślę nad zrobieniem kursu [quote name='filodendron']Muszę chyba jednak zainwestować w gięte nożyczki - bo mnie się nigdy nie udaje tak zaokrąglić kształtu przy stópce. Bardzo fajnie. gięte ułatwiają robienie wielu elementów Toczka otrzymała w.ob lok1,Najlepsze Szczenię w Rasie i super opis. a to fotki autorstwa Burej Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Maalwi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Jaki piękny pudelek :) Bardzo m isię podoba jej kolor :) Quote
lilix4 Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Maalwi napisał(a):Jaki piękny pudelek :) Bardzo m isię podoba jej kolor :) dziękuję :) Quote
Cheritka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Maalwi napisał(a):Jaki piękny pudelek :) Bardzo m isię podoba jej kolor :) Mnie też :) :D Quote
lilix4 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 [quote name='Cheritka']Mnie też :) :D dziekujemy :* wiosna znów nam ubyło lat Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Toczka Uploaded with ImageShack.us dziewczyny Uploaded with ImageShack.us Toczka Uploaded with ImageShack.us Quote
lilix4 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Fotki z dzisiaj Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Toczka myślicielka Uploaded with ImageShack.us Quote
lilix4 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Uploaded with ImageShack.us moje 2 dziewczynki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
lilix4 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 A oto foty autorstawa Burej (dzięki Bura :) ) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
lilix4 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Krosno 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tutaj widać strzyżenie Uploaded with ImageShack.us a tu fota z dziś niestety 1 bo aparat mi padł Uploaded with ImageShack.us Quote
Yessie Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Nie daleko pada jabłko od jabłoni -piękna mama i piękna córka. Toczka super trzyma sama ogon przy ocenie na ringu Quote
Equus Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 A ten drugi psiak na zdjęciu tym zdjęciu to redzik? Co to za zwierzę? http://imageshack.us/photo/my-images/822/3029.jpg/ I gdzie Timur? Same baby wystawiasz? Quote
aneta Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Mała wystawa a były zgłoszona stawka jak na jakiejś międzynarodówce :) "Tylko" 4 duże morele, 2 od Lilki i 2 z Omne Trinum Perfectum. Natomiast Timur mieszka sobie u swoich Państwa :) Pojechał jakiś tydzień góra 2 przed wystawą jak mnie pamięć nie myli. Quote
lilix4 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Ppx napisał(a):Będziesz na wystawie w Lublinie? :) będziemy :) Quote
Ppx Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Użyczasz może psa do MP? :> Czekam też, aż mi odpisze inna dziewczyna z dogo, ale nie mam na razie co do zgłoszenia wpisać. :) Tzn. jakiego psa. ^^ Quote
lilix4 Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Ppx napisał(a):Użyczasz może psa do MP? :> Czekam też, aż mi odpisze inna dziewczyna z dogo, ale nie mam na razie co do zgłoszenia wpisać. :) Tzn. jakiego psa. ^^ No problem.pewnie że użyczę na MP:) Equus Timurek najprawdopodobniej będzie wystawiany ale b.fajnie trafił :) także same baby :) Quote
Ppx Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 To super. :loveu: Ale mam już psa na MP. :) :< (Ale jak coś, to jeszcze na jakie wystawy się wybierasz i masz wolnego psa na MP :)?) Czym wybierasz się na wystawę? Quote
lilix4 Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 ok.wybieramy się i to na parę.A na wystaw e jadę ze znajomą samochodem Quote
Ppx Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 To będę się pytać jak coś. :) Chętnie bym wzięła pudliszona na MP. :loveu: Kiedy nowe zdjęcia :)? Quote
lilix4 Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Ppx napisał(a):To będę się pytać jak coś. :) Chętnie bym wzięła pudliszona na MP. :loveu: Kiedy nowe zdjęcia :)? ok :) no problem użyczę stworka :) a foty myslę w przyszłym tyg porobię a w międzyczasie może filmik wstawie jak dziewczyny szaleją Quote
Ppx Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 To super. :) A istniałaby możliwość wcześniejszego przećwiczenia? :loveu: Quote
lilix4 Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Ppx napisał(a):To super. :) A istniałaby możliwość wcześniejszego przećwiczenia? :loveu: zależy w jakim terminie.musiałybyśmy się ugadać wcześniej i na (pw) ale raczej problemu większego nie powinno być :) + na wystawie powtórka treningu :) Quote
Ppx Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Masz może facebook'a? Bo tutaj skrzynki szybko się zapychają. ;) Będziesz w Nowym Sączu? :) Quote
lilix4 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Ppx napisał(a):Masz może facebook'a? Bo tutaj skrzynki szybko się zapychają. ;) Będziesz w Nowym Sączu? :) mam konto na face.A do Nowego Sącza jak najbardziej się wybieramy Quote
Recommended Posts