Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie bardzo wiem w co takiej sytuacji robić. Zmieniać tytułu nie będziemy, zrobimy USG jeszcze w piątek, jeśli nie jest ciężarna, to domku należy szukać dalej. Musiałabym wręcz ją odseparować od maluchów ale nie mam jak i gdzie :shake:

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ech, wierzę, że ona się po prostu tak świetnie pasie na żarełku, ale kurcsze jej ten brzuch nie w dole dynda jak u tłuściocha, tylko na boki się rozszerza jak beczka.

Posted

Formica napisał(a):
ech, wierzę, że ona się po prostu tak świetnie pasie na żarełku, ale kurcsze jej ten brzuch nie w dole dynda jak u tłuściocha, tylko na boki się rozszerza jak beczka.

jak bedzie w ciazy to sie ja wysterylizuje najwyzej po raz drugi :roflt::roflt:

Posted

Weźcie mnie nie straszcie! :diabloti:

Nie może być w drugiej ciąży, chyba, że to poczęcie jelitowe :evil_lol: Takiej opcji nie przewidziałam, ale wtedy trza gdzieś zgłosić, że sterylizacja nie chroni przed poczęciem :roll::lol:

Posted

Brakuje mi tylko takiego cudu, że w łazience z jedenastoma zakichanymi kotami, okoci mi się wysterylizowana kotka. Wtedy będziecie mnie odwiedzać w miłym pokoiku bez klamki i wyściełanymi ścianami :roll::diabloti:

Mój śliczny Robaś ma pecha :-( Znowu do mnie wrócił, tym razem z domu tymczasowego. I mimo szczepienia też kicha. Jakieś dziadostwo się tam wdało. Dziś zadłużę się w lecznicy i kupię najbardziej zakichanym Zylexis.
Dla przypomnienia oto Robaś:

Posted

Coś nie ma chłopak szczęścia, a może po prostu nie chce się wyprowadzać (jak Misza i Mara) :evil_lol:, za dobrze je tam traktujecie :eviltong:.

Posted

halbina napisał(a):
Psiamo, Formica będzie dopiero za tydzień... ;)

Doczytałam, niech się wczasuje :p. A kota małego wzieła (tego co nie chciał być butelkowy :roll:) ? :diabloti:

Posted

Muszę Marę oddzielić od stada. Ona wciąż daje się tym podrostkom obsyssać, nawet mleko ma. Jak tylko Krokusiki i Dalia wyzdrowieją będę mogłą je wpuścić do łazienki, a Marę do wolno stojącego, zagraconego pokoju i zrobię roszadę.