Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzieki przychylnosci niebios,kilku zbiegom okolicznosci i wsparciu kerakowej społecznosci czytaj Gokaiba,ale mnie sie porymowało mamy szczeniaka:multi:
piesek Blu Joy NASH STIL :loveu:
no i to tyle wlasciwie chcialem powiedziec:razz:
razem z pieskiem przyjechala z Moskwy suczka
ANUSZKA Iz Goluboj Legendy mieszka w stolycy:multi:

Posted

Uffff bylam odcięta od netu, a tu się fotki dzieciaka pojawiły:multi: - więcej prosze!!! Super maluch i ten wielki nochal:loveu:
W jakim on jest teraz wieku?

Posted

Kerry - a czemu miałoby się nie zgadzać?:lol: i zębiska właśnie tak wypadają około 4 miesiąca, wiec zgadza się wszystko:p Już jestem go ciekawa zobaczyć tak na żywo - coś planujecie już go gdzieś pokazać?

Posted

To na klubówce można się Was spodziewać? W tym roku Legionowo organizuje, ja mam blisko i na pewno bedę, jeszcze nie wiem co i czy wogóle pokarzę, ale na pewno zajrzę:p

Posted

Legionowo to nie jest po drodze,raczej nie przyjedziemy
bez rodowodu go nie zarejestrujemy jak przyjdzie bedziemy myslec gdzie uderzyć

• 2 weeks later...
Posted

No w końcu jakieś fotki szczyla:multi: - nie wysilasz się za bardzo, skąpiradło:evil_lol:
Wyjdź z nim na spacerek, aparat w rękę i pstrykaj! I daj nacieszyć nam oczy podrostkiem:loveu:

Posted

Noooo nareszcie , jaki fajowy maluch, teraz to widać jaki wariat, jak ja lubię takie właśnie foty, jak widać że małe się lubi bawić i brykać, ehhh, szkoda, ze mieszkacie tak daleko, przydałby się taki biegacz dal mojej niewyżytej rakiety:cool3:.

Posted

No Kerry dotrzymał słowa i ufocił szaleństwa podrostka:multi: Migawka ciutke tylko nienadąża za obiektem, trudno ufocić kerraka w galopie - wiem coś na ten temat:evil_lol:
I mam nadzieję, że to nie koniec - masz aparat to pstrykaj i daj nacieszyć oko.

• 2 weeks later...