Bartolomeusz Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Witam maniaków wszystkich ras piesków a głównie sznaucerków :)). Zastanawiam się nad zakupem sznaucera miniaturowego amerykańskiego i prosiłbym właścieli takich piesków o napisanie mi conieco o tej rasie, albo tez podanie jakichś ciekawych stron,mile widziane byłyby też zdięcia piesków tej rasy :D .Za wszystkie informacje z góry dziękuję i pozdrawiam :) Quote
gośku. Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 a jest taka rasa? bo na tej grubie psów się nie znam i wiesz..zdziwiło mnie to;) Quote
Karka Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Jak się domyślam chodzi tu o sznaucera miniaturowego w typie amerykańskim. Quote
Marta-m Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Tak z pewnoscia chodzi o to :wink: Bo możemy wyróżnić sznaucera w typie Niemieckim lub Amerykańskim w zaleznosci od pochodzenia. Różnią sie one wyglądem i budową. wiecej jest na sznaucerach i CTR-ach. Quote
Bartolomeusz Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 Dzięki i prosze o więcej stron ,szukałem w sznaucerach i Ctr-ach ale nic nie znalazlem.Wesołych Świąt wszystkim Dogomaniakom życzę :D Quote
Basenji Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 A ze sznaucerów amerykańskich najlepsze są basenji i to z Afryki. :wink: Zdrówko Quote
adda Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 A ze sznaucerów amerykańskich najlepsze są basenji i to z Afryki. :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Basenji Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 A ze sznaucerów amerykańskich najlepsze są basenji i to z Afryki. :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Bo co :Dog_run: ! Zdrówko :boom: Quote
adda Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Bo co :Dog_run: ! Już Ty dobrze wiesz co :evil: Quote
Pink Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Dzięki i prosze o więcej stron ,szukałem w sznaucerach i Ctr-ach ale nic nie znalazlem.Wesołych Świąt wszystkim Dogomaniakom życzę :D A wystarczy wrzucic w google hodowle sznaucerow i poogladac stronki :wink: Na co po niektorych dokladnie jest wyjasnione, ktory jest ktory i czym sie roznia 8) Naprzyklad tutaj : http://sznaucery.miastoelk.pl/dwatyp.htm Quote
Bartolomeusz Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 Dziękuję za wszelkie informacje :) Quote
Recommended Posts