Nutka18 Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Witam kupiłem suczke husky 3.5 miesiąca mam ja 2 dni niecałe ale dziwnie sie zachowuje to nie jest mój pierwszy tego typy pies a wiec ... nie chce chodzic na smyczy bez smyczy tez nie za bardzo chce biegać itp nie psoci po prostu rzadko szczeka moze z 2x na kota siostry jest strachliwa lezy w jednym miejscu na szczęście apetyt jej dopisuje martwi mnie to ze nawet nie chce bawić sie piłka i mało sie rusza zwykle taki szczeniak to bomba energii i ciekawość A ona nic Quote
bou Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Przecież to psie dziecko,któremu zmieniła się nagle cała rzeczywistość.Jest przestraszone i musi mieć czas,żeby pojąc, że tu jest teraz jej człowiek i dom.Ale dobrze byloby,gdybys pokazał ja weterynarzowi (odrobaczenie,szczepienia),ogólny stan zdrowia. Poza tym 3 m-cznego psa trzeba nauczyć wielu rzeczy,m.inn chodzenia na smyczy.To nie jest umiejętność wrodzona. Dnia 6.08.2018 o 11:52, Nutka18 napisał: Witam kupiłem suczke husky 3.5 miesiąca mam ja 2 dni niecałe ale dziwnie sie zachowuje to nie jest mój pierwszy tego typy pies a wiec ... nie chce chodzic na smyczy bez smyczy tez nie za bardzo chce biegać itp nie psoci po prostu rzadko szczeka moze z 2x na kota siostry jest strachliwa lezy w jednym miejscu na szczęście apetyt jej dopisuje martwi mnie to ze nawet nie chce bawić sie piłka i mało sie rusza zwykle taki szczeniak to bomba energii i ciekawość A ona nic 1 Quote
Recommended Posts