Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

[quote name='Seaside']Riodzinka jest na wakacjach u dziadków na drugim końcu Polski :)
nie wiem jak z netem tam mają
Ale kury chyba są :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:jeszcze ;)

• 1 month later...
Posted

Witam po urlopie wszystkich zainteresowanych losem Czity :)

Czita ma się dobrze, już na dobre przywykła do nas i ludzie bardzo się dziwią, że tak się nas słucha na spacerach. W końcu w huskich posłuszeństwo to coś co raczej nie istnieje ;p Poza tym ma tutaj dobrego kolegę, też huskiego i jak się spotkają w lesie, to zabawa na 102, aż padną :) Jak kiedyś nie zapomnę wziąć aparatu na spacer, to wkleję pare zjęć ze wspólnych zabaw....póki co kilka dzisiejszych z domu.....Czita chyba nie lubi, jak jej się zdjęcia robi....

a co do kur, to na urlopie padło 4 lub 5....już przestałam liczyć......każdemu życzę takiej teściowej :)

Posted

[quote name='adkad']Witam po urlopie wszystkich zainteresowanych losem Czity :)

Czita ma się dobrze, już na dobre przywykła do nas i ludzie bardzo się dziwią, że tak się nas słucha na spacerach. W końcu w huskich posłuszeństwo to coś co raczej nie istnieje ;p Poza tym ma tutaj dobrego kolegę, też huskiego i jak się spotkają w lesie, to zabawa na 102, aż padną :) Jak kiedyś nie zapomnę wziąć aparatu na spacer, to wkleję pare zjęć ze wspólnych zabaw....póki co kilka dzisiejszych z domu.....Czita chyba nie lubi, jak jej się zdjęcia robi....

a co do kur, to na urlopie padło 4 lub 5....już przestałam liczyć......każdemu życzę takiej teściowej :)

do przyszłych wakacji uzupełnią kurnik :evil_lol::evil_lol:

Super że Czita juz na dobre uznała was za swoją rodzinkę