adkad Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Aktualnych zdjęć nie mam narazie, to jest sprzed 3 tygodni; a Czita ma się dobrze, biega sobie po lesie jak szalona:lol: Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [FONT=Arial]:loveu: rewelacyjnie się prezentuje [/FONT] Quote
agrawa69 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Witam po długim czasie :) Jak Czitka wakacjuje? ;) Zagryzła ostatnio może jakąś kurę? ;):lol: Pokaż ją nam troszkę :razz: Quote
Seaside Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Riodzinka jest na wakacjach u dziadków na drugim końcu Polski :) nie wiem jak z netem tam mają Ale kury chyba są :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Seaside']Riodzinka jest na wakacjach u dziadków na drugim końcu Polski :) nie wiem jak z netem tam mają Ale kury chyba są :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:jeszcze ;) Quote
adkad Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Witam po urlopie wszystkich zainteresowanych losem Czity :) Czita ma się dobrze, już na dobre przywykła do nas i ludzie bardzo się dziwią, że tak się nas słucha na spacerach. W końcu w huskich posłuszeństwo to coś co raczej nie istnieje ;p Poza tym ma tutaj dobrego kolegę, też huskiego i jak się spotkają w lesie, to zabawa na 102, aż padną :) Jak kiedyś nie zapomnę wziąć aparatu na spacer, to wkleję pare zjęć ze wspólnych zabaw....póki co kilka dzisiejszych z domu.....Czita chyba nie lubi, jak jej się zdjęcia robi.... a co do kur, to na urlopie padło 4 lub 5....już przestałam liczyć......każdemu życzę takiej teściowej :) Quote
Alicja Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='adkad']Witam po urlopie wszystkich zainteresowanych losem Czity :) Czita ma się dobrze, już na dobre przywykła do nas i ludzie bardzo się dziwią, że tak się nas słucha na spacerach. W końcu w huskich posłuszeństwo to coś co raczej nie istnieje ;p Poza tym ma tutaj dobrego kolegę, też huskiego i jak się spotkają w lesie, to zabawa na 102, aż padną :) Jak kiedyś nie zapomnę wziąć aparatu na spacer, to wkleję pare zjęć ze wspólnych zabaw....póki co kilka dzisiejszych z domu.....Czita chyba nie lubi, jak jej się zdjęcia robi.... a co do kur, to na urlopie padło 4 lub 5....już przestałam liczyć......każdemu życzę takiej teściowej :) do przyszłych wakacji uzupełnią kurnik :evil_lol::evil_lol: Super że Czita juz na dobre uznała was za swoją rodzinkę Quote
adkad Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Zdjęcia dzisiejsze....Czita za szybko biega, i dlatego rozmazana :razz: Quote
Alicja Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 :loveu:CUDEŃKO http://img193.imageshack.us/img193/5709/1004606i.jpg Quote
Recommended Posts