uxmal Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Mało nas na dogo, już nikt nie zakłada wątków:( 2.04.2017 r o godz 18:00 umarł mój Dajmon. Kto czytał bądź oglądał film "Złoty kompas" ten wie co mam na myśli. Umarł w domu z rodziną.Swego Dajmona nazwałam Dyzio. Był moim powietrzem, myślą i marzeniem psa. Był cudownym psem, mądrym i uczuciowym.Radosnym. Chociaż nie zdawał sobie z tego sprawy zmienił mnie o 180 stopni. Ale los nie wynagrodził mu długiego życia jak na sznaucera miniaturkę żył krótko bo tylko 11 lat. Walczyliśmy o jego życie długo. Miał cushinga, niewydolność nerek, problemy z wątrobą i niedoczynność tarczycy. Cushing zwyciężył. Może kiedyś będe miała siłę wrzucić jego zdjęcia z okresu sprzed choroby.Do zobaczenia mój Dyźku. Będe Cię pamiętać takiego jak z mojego avatara.:( ................................................................................................. Minął rok bez Ciebie.2.04.2017 r, godz. 18:00 Do zobaczenia Dyźku. Quote
Nadziejka Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 przytulam pale swiatelko malusiemu na Nowa Droge gdzie wszystkie nasze ukochane razem juz razem w innym swiatuniu 1 Quote
Recommended Posts