Nariko Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 Witam, od pewnego czasu planuję kupno greyhounda, ale nie mogę znaleźć żadnej hodowli tych psów w Polsce. Skąd w takim razie wziąć greyhounda? I czy greyhound dobrze czułby się w mieszkaniu z dużą ilością spacerów? Quote
dwbem Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Znałam kiedyś doskonałą hodowlę greyhoundów ale nie jestem pewna czy jeszcze hoduje. Miała je w mieszkaniu, chodziła na długie spacery, szkoliła, wystawiała, miała trzy pokolenia championek, brały również udział w wyścigach. Więc doskonale sobie żyły w mieszkaniu, w bloku. Wejdź na stronę Zw. Kyn. i poszukaj, napewno jakaś hodowla się znajdzie. Quote
Sjette Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Aviaticus Pani Barbary Westrych. Albo z Czech - wejdz na fb, praskacka, tor wyscigowy. Poszukaj co tam oferuja. Wystawowe greyhoundy to "podrobki" - sa tak jak wszystkie wystawowe psy zdegenerowane. Jedyna rasa uzytkowa we wspolczesnym swiecie to psy wyscigowe. Tam jest bezwzgledna selekcja - co nie znaczy ze to pochwalam- i zadne wady czy to fizyczne czy psychiczne nie przejda. Zero dysplazji, chorob dziedzicznych -najzdrowsza rasa wg. danych weterynaryjnych. Najnizszy poziom agresji. Quote
Nariko Posted August 21, 2018 Author Posted August 21, 2018 Nie wiem, może źle patrzę, ale wszystkie te hodowle podane przez Was mają tylko Whippety. :/ Quote
Recommended Posts