Kinia1984 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 wczoraj caly dzien spal twardo jak kamien...nie wiem jak w nocy bo Martyna chyba jeszcze spi...moszne sobie chlopak poobcieral o dywan i troche bylo z nia problemu ale weci smarowali masciami i sie juz goi.. Quote
__Lara Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Ufff, to dobrze, może go już zniechęcił ten płacz. Quote
Beatkaa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Gosiapk']Jak chłopak się czuje?[/QUOTE] Podbijam, jak się Skarbuś trzyma? Quote
Kinia1984 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 duuuzo lepiej:) jakis inny sie zrobil....przytulasny strasznie...kiedys raczej nie lubil duzej ilosci pieszczot:) wywala sie na plecy, tez tego nie robil...:) troche sika pod siebie podczas snu...wlasnie bylam z nim u weta...strasznie rozrabial , zeskoczyl ze stolu:evil_lol:w poniedzialek zdjecie szwow i kolejne badanie krwi na mocznik i kreatynine... Quote
__Lara Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Kinia1984']duuuzo lepiej:) jakis inny sie zrobil....przytulasny strasznie...kiedys raczej nie lubil duzej ilosci pieszczot:) wywala sie na plecy, tez tego nie robil...:) troche sika pod siebie podczas snu...wlasnie bylam z nim u weta...strasznie rozrabial , zeskoczyl ze stolu:evil_lol:w poniedzialek zdjecie szwow i kolejne badanie krwi na mocznik i kreatynine...[/QUOTE] :) trzymaj się piesku! jesteś dzielny! :) Quote
Mysia_ Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 jak dobrze, że chociaż tutaj dobre wieści :loveu: Quote
Bjuta Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Nie zameldowałam, że 14 przyszło 10 od Eski. Więc na sierpniowym koncie jest jeszcze + 10 do pchnięcia. Quote
Kinia1984 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Skarbus byl dzis na pobraniu krwi i na zdjeciu szwow, wszystko sie ladnie zagoilo...niestety Skarbus zrobil sie jeszcze bardziej nieufny do wetow..tak bardzo sie boi...wpada w histerie i wali glowa w sciane , zeby tylko uciec..dzis do pobrania krwi trzymalo go 3 wetow i ja...mam nadzieje ze chociaz na jakis czas bedzie mial spokoj od tych wizyt...jutro dostane rachunek za cale leczenie, postaram sie gdzies zeskanowac i wstawie na watek...dziewczyny dziekujemy w imieniu Skarbusia;) za wsparcie, trzymanie kciukow i kase:) Skarbus przesyla buziaczki pachnace tuńczykiem, bo to ostatnio uwielbia jeść:) Quote
__Lara Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Wali glowa w sciane :O :o :o biedaczek :( dobrze, że już jest po wszystkim. Quote
Kinia1984 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ciotki...Skarbus ma poczatki niewydolnosci nerek...Mocznik w tym momencie jest prawie 95...to duzo.. [COLOR="#ff0000"][B][SIZE="4"] Pilnie potrzebna karma Royal Canin Renal lub Eukanuba Renal Phase...!!!!Nie wiadomo tez czy bedzie to jadl bo nie ma zebów za duzo... [/SIZE][/B][/COLOR] moze to tylko przejsciowe ale przynajmniej przez 2 miesiace musi ja dostawac, po miesiacu trzeba bedzie znowu zbadac krew a kasa juz poszla na zabieg... Na kastracje i wszystkie wizyty, leki, kroplowki dodatkowe poszlo 449 zł...Mam juz rachunek...Postaram sie wstawic moze jutro...:-( znalazlam takie najtansze... [url]http://www.taniekarmy.com.pl/eukanuba-renal-phase-p-608.html[/url] [url]http://www.taniekarmy.com.pl/eukanuba-renal-phase-700g-p-609.html[/url] Quote
__Lara Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 O ludzie, gdzie nie wejdę to kasy brakuje :( horror :( do tego niewydolność nerek :( Quote
Mysia_ Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 ojejku, nie dobrze :-(:-( ja teraz jestem spłukana.... Quote
Kinia1984 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 dostalysmy probki karm dla nerkowcow zeby wyprobowac co skarbus bedzie jadl... i wybral royala... ciotki potrzeba karmy royal canin renal na juz...torba 7 kg to 150 zł okolo...powinna starczyc na miesiac...pozniej kontrolne badanie krwi i jesli mocznik bedzie spadac to karmy mniej bedzie musial dostawac...porozsylajcie watek do ciotek z prosba chociaz o pare zlotych... Quote
holly101 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Spróbujcie też z puszkami RC Renal - starsze pieski znacznie lepiej go tolerują a skład jest ten sam... Trzymaj się Skarbusiu... bądź dzielny! Quote
Mysia_ Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='Kinia1984']dostalysmy probki karm dla nerkowcow zeby wyprobowac co skarbus bedzie jadl... i wybral royala... ciotki potrzeba karmy royal canin renal na juz...torba 7 kg to 150 zł okolo...powinna starczyc na miesiac...pozniej kontrolne badanie krwi i jesli mocznik bedzie spadac to karmy mniej bedzie musial dostawac...porozsylajcie watek do ciotek z prosba chociaz o pare zlotych...[/QUOTE] nie3 dam rady rozesłać wątku :-( totalny brak czasu... ale zmienię tytuł..... Quote
Kinia1984 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='holly101']Spróbujcie też z puszkami RC Renal - starsze pieski znacznie lepiej go tolerują a skład jest ten sam... Trzymaj się Skarbusiu... bądź dzielny![/QUOTE] nie stac nas na sucha karmę a puszki jeszcze droższe... Quote
__Lara Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='Mysia_']nie3 dam rady rozesłać wątku :-( totalny brak czasu... ale zmienię tytuł.....[/QUOTE] Ja porozsyłam ciotki, ale wieczorem. Quote
Bjuta Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Wysłałam 70 (w tym 10 która została z sierpnia) Quote
Mysia_ Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='Bjuta']Wysłałam 70 (w tym 10 która została z sierpnia)[/QUOTE] ale cichutko :-( co u Skarbka? co z karmą dziewczyny? Quote
Kinia1984 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 narazie nie ma na karme...worek 7 kg kosztuje 150 zł... Quote
obraczus87 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 KINIA wygrzebałam ostatnie 50zł dla Skarbusia... podaj mi konto Martyny. Quote
lilk_a Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 zapisuję .... pomyślę nad bazarkiem .... Quote
obraczus87 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='lilk_a']zapisuję .... pomyślę nad bazarkiem ....[/QUOTE] Dziekuję za odpowiedź na moja prosbę! Bazarek bardzo sie przyda.. Skarbuś potrzebuje pieniążków :( Quote
Recommended Posts